Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Формациите на Арда зарадваха феновете с плеяда от голове

Снимка: fcarda.bg

Знаменити 18 гола отбелязаха отборите от школата на АРДА, които се състезават в различните възрастови групи. 

Тимът на АРДА II разгроми с 6:0 Сакарски спортист (Тополовград) в двубой от 22 кръг на първенството на "А" Областна група Зона Хасково. 

Воденият от Емил Кременлиев отбор е на второ място в класирането, а лидер е Любимец 2000. 

Юношите старша възраст на АРДА също се поздравиха с успех, след като победиха с 3:0 Вихър 1965(Златоград).

АРДА U17 също бяха повече от  убедителни в своята победа и се наложиха с 4:1 над Априлец 2017 (Бояджик) в среща от 29-ти кръг на Зона Пловдив.

Най-категорична бе победата на АРДА U15, където играчите на Емил Щерев се наложиха с 5:0 над Кронос 2016 (Пловдив). 

Двубоят се игра на стадиона в Черноочене. 

След този триумф тимът е на второ място в класирането със 71 точки.



По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Юношите на "Арда" стартираха с победа своята лятна подготовка

Тимът на "Арда" U16 през този сезон ще участва в Елитната група на България до 16 години. Това стана след изключително силното представяне на набор  2008г., които за първи път успяха да запазят мястото на отбора в Елитна  група през миналото първенство. Отборът на родените 2009г. води активна подготовка и стартира успешно приятелските си мачове..

публикувано на 13.07.24 в 12:08

С равенство завърши последният мач от подготовката на "Арда"

Тимът на АРДА завърши 1:1 с косовския Дрита последната си контрола от лятната подготовка. Срещата се игра на стадиона в Симитли. В 14-ата минута Тонислав Йорданов засече с глава центриране от дясно и откри резултата. Последваха още положения през първото полувреме, но до промяна на резултата не се стигна. След почивката футболистите на Александър..

публикувано на 12.07.24 в 13:21
Александър Тунчев

Александър Тунчев: Съжалявам за ранното отпадане на Германия от Евро 2024

Отборът на Испания справедливо отива на финал след снощния полуфинал с Франция. Това е оценката на старши треньора на футболна АРДА Александър Тунчев. Според него „мач, като за финал обаче щеше да бъде предишния – между Испания и Германия“.  На терена в Мюнхен на първия полуфинал Ла Фурия по думите на Тунчев „бяха доста по-добрия отбор, а и през..

публикувано на 10.07.24 в 14:40
Емил Кременлиев

Емил Кременлиев: Накрая на Европейското всичко си дойде на мястото, останаха четири велики футболни сили

Когато стартира  Европейското първенство по футбол в Германия, едва ли не всеки си мислеше, че на финала ще има голяма изненада, каза в ефира на Радио Кърджали  бронзовият медалист от САЩ 94 и настоящ директор на детско-юношеската школа на "Арда" Емил Кременлиев: " В началото тръгнаха много отбори, които са традиционно фаворити, и едва..

публикувано на 10.07.24 в 13:57

Отборът на Испания победи Франция с 2:1

Отборът на Испания победи с 2:1 Франция в първия полуфинал на европейското първенство по футбол и ще играе за трофея. И трите гола паднаха в първото полувреме. В 9-ата минута Коло Муани засече точно с глава подаване на Мбапе и откри резултата за Франция.  В 21-ата минута Ламин Ямал  с далечен удар изравни.  Малко след това испанците поведоха след удар..

публикувано на 10.07.24 в 10:45

Иво Казаков подписа договор с АРДА

Нападателят Иво Казаков подписа договор с АРДА и така стана третото ново попълнение на клуба през летния трансферен прозорец.  Това стана, след като Казаков и спортният директор Ивайло Петков се разбраха за всички подробности около контракта на играча. Иво Казаков е роден на 30 януари 2002г., а до този момент игра в тима на Ботев Пд II, където в..

публикувано на 09.07.24 в 08:32

Повече от отлично е представянето на боксьорите от Кърджали тази година

Отлично представяне на възпитаниците си през първото полугодие отчита треньорът на "Арда бокс" Стоян Узунов: "Последното състезание беше така да се каже "черешката на тортата", понеже от шест състезатели взехме шест медала, от които четири златни, което значи четири шампионски титли, един сребърен, което означава вицешампион на България, и един..

публикувано на 08.07.24 в 16:33