Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

АРДА се раздели с още един футболист

Снимка: ПФК АРДА

ПФК АРДА и защитникът Джунейт Али се разделиха по взаимно съгласие.

Това стана след среща на двете страни, на която бе взето това решение.

Опитният защитник, който се присъедини преди една година към АРДА има 25 мача с фланелката на отбора.


По публикацията работи: Мартина Дякова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Футболистите на "Арда" продължават лятната си подготовка

Отборът на "Арда" започна втората част от своята лятна подготовка. Футболистите на Александър Тунчев са в Боровец и вече проведоха една тренировка на терена в с. Говедарци. На 3 юли "Арда" ще играе контрола с тима на Струмска слава.

публикувано на 30.06.24 в 12:06
Снимката е илюстративна

По два златни и сребърни медала за щангистките от Момчилград

Два златни и два сребърни медала завоюваха щангистките на Спортен клуб „Наим Сюлейманоглу“ Момчилград от Държавното лично първенство по вдигане на тежести, което се проведе  в Русе. В състезанието  взеха участие близо 450 тежкоатлети от 20 клуба във всички възрастови групи. В категория до 49 килограма първото място спечели Елена Георгиева. Тя се..

публикувано на 30.06.24 в 11:14
Франция,Германия,Полша и Дания ще играят в четвъртфиналите на световното първенство в Катар

Германия е на четвъртфинал след победа срещу Дания

Отборът на Германия победи състава на Дания с 2:0 и стана вторият отбор, който се класира за четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол, на което е домакин. По-рано вчера Швейцария елиминира защитаващия титлата си тим на Италия с 2:0 и стана първият четвъртфиналист в турнира. Възпитаниците на Юлиан Нагелсман стигнаха до успеха..

публикувано на 30.06.24 в 11:05
Треньорите Иван Кръстев и Величко Карабоюков се срещнаха с кмета

Вицешампионките по водна топка дариха купата на кмета

След като станаха вицешампионки на България в Държавното първенство по водна топка в края на миналата седмица, ватерполистките на "Арда" U 17 подариха купата и сребърния медал на кмета на Кърджали. Двамата треньори на сребърните медалистки Иван Кръстев и Величко Карабоюков се срещнаха с Ерол Мюмюн, който пожела нови постижения на отбора. По време на..

публикувано на 28.06.24 в 11:24

"Арда" записа успех с 2:0 над "Янтра"

Футболистите на “Арда” записаха успех с 2:0 над "Янтра", в първата си лятна контрола под ръководството на Александър Тунчев. Срещата се игра на стадиона в село Тулово. Кърджалийските играчи започнаха доста активно мача и още в10-ата минута резултатът бе открит. След едно изпълнение на ъглов удар Чинонсо Офор засече топката с глава, стражът на "Янтра"..

публикувано на 27.06.24 в 08:51

Чинонсо Офор вече е собственост на "Арда"

Централният нападател на ПФК АРДА Чинонсо Офор вече е собственост на клуба. Това се случи, след като ръководството на АРДА завърши успешно преговорите с канадския Монреал за закупуване на правата на нигерийския този момент игра като преотстъпен. Договорът на 24 годишния таран е за срок от три години.

публикувано на 26.06.24 в 16:42

Ръководството на АРДА с жест към децата от школата

Отборите от ДЮШ на ПФК АРДА се отдадоха на заслужена почивка след края на сезона. Момчетата от различните формации в школата получиха като награда за успешното представяне през сезона от ръководството на клуба едноседмична почивка на Равда, която е напълно безплатна за всички деца, които присъстват. Освен дежурните разходки и плажуване, за децата са..

публикувано на 25.06.24 в 09:25