Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вицешампионът от Будва - Ергюнал Сабри трябва да качи категория, за да продължи подготовката си

Ергюнал Сабри
Снимка: Валентина Иванова

За да продължи подготовката си след операцията на ръката и да грабне квота за участие, Ергюнал Сабри трябва да качи категория. Това заяви треньорът Стоян Узунов. Той се надява травмата на шампиона да отшуми по-бързо, за да се включи успешно, първо в борбата за категория на пролет.

"Трябва да се върне да се докаже, че е добре и на местно ниво и после вече да участваме в квалификациите. Целта ни за олимпиадата е 51 кг.", каза още Стоян Узунов.

Чуйте звуковия файл.

По публикацията работи: Мартина Дякова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Ергюнал Сабри-Оги заминава за турнир в Тайланд

Бронзовият медалист от Европейското първенство в Белград боксьорът Ергюнал Сабри заминава днес за София и оттам за Тайланд.  Турнирът в Тайланд е последен шанс за квота за Олимпиадата, която ще се проведе в Париж.  Квалификациите ще  са от 20 май до 3 юни. "Това ще бъде най-трудния турнир за годината, а може би и в цялата ми кариера досега",..

публикувано на 07.05.24 в 14:40

"Славия" и "Арда" завършиха с нулево и безлично реми в София

Отборите на "Славия" и "Арда" завършиха 0:0 в първа среща от 32-ия кръг на футболното ни първенство в групата за разпределение на местата от 7-мо до 10-то. Така шансовете на домакините от София за седмата позиция станаха почти илюзорни, съобщи БНР. Тимът воден от Златомир Загорчич има актив от 37 точки и заема 10-то място, а "Арда" е 9-ти с 41 пункта...

публикувано на 07.05.24 в 07:29

Арда гостува на Славия в София

Славия и Арда излизат един срещу друг в среща от втория кръг на плейофната фаза в групата, даваща право на участие на бараж за евротурнирите. Мачът започва в 17.45 ч. на стадион "Александър Шаламанов" в София. Главен съдия е Стоян Арсов. В момента домакините от Славия са на  10-та позиция в класирането на професионалната футболна лига с актив от 36..

публикувано на 06.05.24 в 14:48

"Саяна Хасково" победи втория отбор на "Берое" с 2:0

Отборът на “Саяна” Хасково се поздрави като домакин с победа над “Берое II” Стара Загора в среща от Югоизточна Трета лига. Хасковските футболисти се наложиха с резултат 3 на 0 над заралии на стадион “Хасково”.   За Саяна точни бяха Ангел Костов , който отбеляза два гола и Милен Танев. "Мачът се разви много добре за нас срещу младите момчета на втория..

публикувано на 04.05.24 в 16:41

Футболна Академия Арда 1924 се сприятели с нов международен отбор

Футболна Академия Арда 1924 се сприятели с поредния чуждестранен отбор. Това e  гръцкият ФК Акритес - Комотини. След като са гостували в Кърджали на  стадион Горубсо, двата отбора подписват споразумение, съобщи Благовест Саръев, треньор на Футболна Академия Арда 1924 и  регионален мениджър в Българска Асоциация по Мини футбол. Това е..

публикувано на 03.05.24 в 10:30

Цветелина Георгиева от СКТМ „Юнак“ - Ардино стана абсолютен шампион

Истински фурор на състезателките на СКТМ „Юнак“ - Ардино Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу на Държавното индивидуално първенство за девойки до 19 години в Горна Оряховица. За трета поредна година Цветелина стана абсолютен шампион във всички дисциплини по категоричен начин. Тя спечели първото място на индивидуално, двойки и смесени двойки. Сиделя..

публикувано на 30.04.24 в 09:59

"Юнак" от Ардино отново са шампиони по тенис на маса до 19 г.

Тенисистите на Спортен клуб по тенис на маса /СКТМ/ „Юнак“ от Ардино за поредна година са шампиони на България отборно до 19 години за сезон 2023/2024 г.  Във финалната среща възпитаниците на треньора Бейхан Емин надиграха тима на „Стоянстрой“ от Пловдив с 3:1 гейма. Трети в класирането е отборът на „Миньор“ от Перник.  В Горна Оряховица се провежда..

публикувано на 26.04.24 в 16:29