Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Скандал между приятели прерасна в сбиване

Снимка: БНР Кърджали

Скандал между приятели, прераснал в сбиване, е завършил с ранен и задържан. Малко след 22 часа снощи в Кърджали възникнал конфликт между 20-годишен и 30-годишен. В последвалата физическа саморазправа била счупена ръката на по-възрастния. На пострадалия е била оказана медицинска помощ.

Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа в РУ[1]Кърджали. Образувано е досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Кметът на Арднио с млади художници

Откриха изложби на млади творци от Ардино

В рамките на втория ден от инициативите „Дните на Ардино 2024“ и „Фестивал на чистите храни от Родопите“, под мотото „Ръка за ръка за Ардино“, бяха представени изложби на млади творци от родопската община в читалище „Родопска искра. Посетителите имаха възможност да разглеждат творбите на ардинския художник Айхан Хайрула, в която са..

публикувано на 06.08.24 в 16:54

Три са катастрофите за ден в област Кърджали

Три са пътните произшествия в понеделник в областта. 34-годишен моторист е пострадал след катастрофа около 17,30 часа в село Жълтуша. Водачът загубил контрол над управлението и паднал на платното за движение. Прегледан е от екип на Филиала на спешна помощ в Ардино и транспортиран в Спешното приемно отделение в Кърджали. Направеният тест за алкохол..

публикувано на 06.08.24 в 16:50

Валута за над 1,6 млн.лв. заловиха на „Капитан Андреево“

Близо 940 000 недекларирани щатски долара са открили митнически служители при проверка на автобус, излизащ от страната през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници". Недекларираната валута е била укрита в седалките на автобус с турска регистрация, в който са пътували от Украйна през България за Турция 28 пътници...

публикувано на 06.08.24 в 15:18

Проучване сочи София за най-добър град за живот след пенсиониране

Преместване в Европа за живот след пенсиониране може да е мечта за мнозина, но изборът на идеална локация е труден, коментира в своя публикация сп. "Форбс". И тук идва на помощ ново проучване на компанията за бизнес решения Moneypenny, която е направила класация на най-добрите градове за пенсиониране в Европа въз основа на множество фактори, сред които..

публикувано на 06.08.24 в 15:08
Снимката е илюстративна, архив

Полицията в Джебел разследва смърт на куче

Досъдебно производство за причинена смърт на гръбначно животно е образувано в Районното управление в Джебел.  На телефон 112 е бил подаден сигнал, че в събота, 3 август, около 19,40 часа е било убито куче в село Душинково. По първоначални данни животното е застреляно с ловна пушка.  Разследващ полицай и група „Криминална полиция“ продължават..

публикувано на 06.08.24 в 11:14

Производители на плодове и зеленчуци се готвят за протест

Производителите на плодове и зеленчуци са готови да се включат в протести в столицата срещу Наредбата за движението на стоки с висок фискален риск. Това съобщи пред БНР Мариана Милтенова, председател на Съюза на градинарите. В края на миналата седмица 14 национално представени организации и членове на Националния съвет по храните изпратиха отворено..

публикувано на 06.08.24 в 10:59

Бузлуджа запали светлина в най-тъмните дни на България

Назми Мюмюн ,  бивш член на националното ръководство на БСП. През целия ми живот, от който над 50 години отдадох на моята партия – БСП, Бузлуджа винаги е била свързана с нещо ново, с нещо важно, проправящо пътя на хората с леви идеи. И сега, Надежда, която се разгоря в сърцата на стотици хиляди хора в България, когато държавата ни изживява тежка..

публикувано на 05.08.24 в 18:39