Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболна Арда подписа с трима юноши от школата

Трима юноши от школата на АРДА подписаха своите първи договори с клуба. Борис Тодев, Бурак  Акънджъ и Сарп Полат вече официално имат контракт с  тима. Тримата бяха част от групата на отбора по време на летния  подготвителен лагер на АРДА в Кърджали и Боровец. Тодев, Акънджъ и Полат  дори попаднаха в групата на АРДА в първите два кръга на първенството. Освен тях договор с професионалния футболен клуб подписа и друг млад български футболист  - Стефан Статев, който вече има два изиграни мача от efbetЛИГА с  фланелката на АРДА.
Ръководството на ПФК АРДА, треньорите, футболистите и феновете,  пожелават много успехи на всички играчи с фланелката на отбора, съобщават от тима.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Българското участие на Олимпиадата на 31 юли

Общо четирима българи ще участват на олимпийските игри на 31 юли, сряда. Джудистът Ивайло Иванов ще открие родното участие в Париж днес с двубой срещу представителя на Ливан Карамноб Сагайпов в категория до 90 кг. Двубоят е първи от програмата при мъжете и започва в 11:00 часа наше време Малко след това на гребния канал ще стартира и Кристиан Василев..

публикувано на 31.07.24 в 08:54

Таланти от школата на АРДА спечелиха международен турнир в Унгария

Талантите от школата на ПФК АРДА се представиха отлично на международния турнир по футбол “Купа Европа”.  Надпреварата бе под егида на УЕФА по програмата “Grassroots “ за развитие на футбола и се проведе в унгарския град Кечкемет.  Младежите от Кърджали участваха благодарение на активната подкрепа на Община Кърджали и кмета на града Ерол Мюмюн...

публикувано на 30.07.24 в 08:48

8-годишната Теодора е най-малкият участник в Международния турнир по тенис на маса в Ардино

В Ардино продължава и днес 16-ия международен турнир по тенис на маса за момчета и момичета до 13 години в памет на изтъкнатия тенисист и треньор Дургут Адемов - Джофи. В турнира участват над 60 състезатели от Турция, Гърция и България, които ще се надпреварват за призовите места в две дисциплини – индивидуално и отборно. Надпреварата се провежда под..

публикувано на 27.07.24 в 10:00

Арда победи пестеливо Крумовград

Арда се наложи над Крумовград с минималното 1:0 в първия мач от втория кръг на Първа лига. Единственото попадение за тима вкара Станислав Иванов в средата на първото полувреме. Най-много пропуски за Клумовград направи капитанът на тима Серкан Юсеин, който игра с превръзка на главата. В първия четвърт час нямаше положения пред двете врати, а в 20-ата..

публикувано на 27.07.24 в 08:53

В Ардино откриха 16-ия международен турнир по тенис на маса в памет на Дургут Адемов - Джофи

В Ардино откриха 16-ия международен турнир по тенис на маса за момчета и момичета до 13 години в памет на изтъкнатия тенисист и треньор Дургут Адемов - Джофи. В турнира участват над 60 състезатели от Турция, Гърция и България, които ще се надпреварват за призовите места в две дисциплини – индивидуално и отборно. Надпреварата се провежда под патронажа на..

публикувано на 26.07.24 в 14:53

Олимпиадата в Париж ще започне с уникално шоу по река Сена

Олимпиадата в Париж официално ще започне с уникално шоу по река Сена в петък и Франция има големи и мистериозни планове за пищната церемония по откриването.  За първи път в историята на летните игри тя няма да се проведе на стадион.  Вместо това над 200-е национални делегации ще плават по Сена през центъра на Париж и покрай забележителности като..

публикувано на 26.07.24 в 10:30

Кръгът в Първа лига започва с мач между Арда и Крумовград

Два двубоя ще дадат началото на втория кръг от Първа лига днес. От 19:00 часа Арда приема Крумовград, а от 21:15 Левски е домакин на Ботев (Враца). "Сините" зарадваха своите фенове в официалния дебют на новия треньор Станислав Генчев, след като разгромиха Локомотив (София) с 6:1 в "Надежда". Сега Генчев ще направи дебют и пред публиката на "Герена" с..

публикувано на 26.07.24 в 09:02