Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пеевски: Заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС е нелегитимно

Делян Пеевски
Снимка: БТА

В парламента съпредседател на ДПС Делян Пеевски заяви, че заседанието на Централното оперативно бюро на партията в "Росенец" е нелегитимно, тъй като няма да се събере необходимият кворум.

Той нападна остро почетния председател Ахмед Доган:

"В мига, в който почетният председател и сегашният друг председател на ДПС се опитаха да откраднат марката на ДПС, те загубиха своята стойност съгласно устава, защото са нелегитимни и двамата. Този орган нищо не може да реши днес. Това са изцяло пиар медийни ходове да създават впечатление, че имат някакво доверие. Доверие не може да има имат. Тези хора първо трябва да попитат своя почетен председател: "Господин Доган, къде са 30-те милиона, които откраднахте от ББР?".


По публикацията работи: Илияна Типова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Костадин Тотев е новият управител на ВиК – Смолян

Тотев бе представен днес пред служителите на дружеството от заместник областния управител Красимир Даскалов.  Тотев посочи, че на първо място ще се заеме с възстановяване на нормалното водоподаване за населението, тъй като са недопустими аварии като тези в Мадан, Девин, Малка Арда и Павелско. Първоначалната информация е,  че предприятието е доста..

публикувано на 20.08.24 в 18:00

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС. На срещата в лятната резиденция на Ахмед Доган в парка "Росенец" е обсъдено, че служебният кабинет, който предстои да бъде съставен, трябва да е без зависимости. От ДПС заявиха, че подкрепят президентската институция като важна и легитимна. Не е ясно дали на заседанието днес е..

публикувано на 20.08.24 в 17:30

Дългочаканият хлад е факт! Три дни ще превалява, градусите ще спаднат

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, купесто-дъждовна. На много места в Централна и Южна България ще има краткотрайни валежи от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В сряда атмосферата остава неустойчива – над западната половина от страната ще се развива купесто-дъждовна..

публикувано на 20.08.24 в 15:03
Джевдет Чакъров

Джевдет Чакъров: България се нуждае повече от всякога от редовно правителство

България се нуждае повече от всякога от редовно правителство - каза преди заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС председателят на партията Джевдет Чакъров. Заседанието трябва да започне в този час, но пристигналите в "Росенец", лятното имение на Ахмед Доган, членове на бюрото са по-малко от 16 и не могат да осигурят кворум. "Естествено,..

публикувано на 20.08.24 в 14:03

10 села в Община Момчилград с нови улици и пътища

Пътища и улици в 10 села в община Момчилград са преасфалтирани през последните седмици. Мащабната програма по ремонт се осъществява със средства от общинския бюджет. Две улици с обща дължина 470 метра бяха ремонтирани в село Птичар. В село Загорско е положен асфалт по трасе, дълго 370 метра, в Багрянка - 350 метра, толкова са и в Звездел. 420 - метра са..

публикувано на 20.08.24 в 13:50
Делян Пеевски

Уволнят ли Калин Стоянов, Пеевски го кани за водач на листа в "своя партия"

Председателят на ДПС Делян Пеевски обяви, че ако президентът и другите политици се подиграят с един достоен полицай, какъвто е Калин Стоянов, то лично той ще го покани да е водач на листа в негова бъдеща партия. "Ако Калин Стоянов фалшиво е обвиняван от тези хора, че е мой човек, казвам следното - ако Мистър Кеш - Радев и другите политици се подиграят..

публикувано на 20.08.24 в 13:05

В ПП доволни от призива на ГЕРБ – Стоянов да бъде свален от МВР

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев заяви, че е радостен от призива на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Калин Стоянов да бъде отстранен като МВР шеф. "Радвам се, че и г-н Борисов се присъедини към призивите Калин Стоянов да не бъде вътрешен министър. Неговото поведение е абсолютно недопустимо. Да се организира в работно време..

публикувано на 20.08.24 в 11:43