Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС

Снимка: БГНЕС

Без решения завърши заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС. На срещата в лятната резиденция на Ахмед Доган в парка "Росенец" е обсъдено, че служебният кабинет, който предстои да бъде съставен, трябва да е без зависимости.

От ДПС заявиха, че подкрепят президентската институция като важна и легитимна. Не е ясно дали на заседанието днес е събран кворум. По-рано там пристигнаха по-малко от необходимите за кворум 16 души.

По-рано през деня съпредседателят на ДПС Делян Пеевски заяви, че заседанието на Централното оперативно бюро на партията е нелегитимно, тъй като няма да се събере необходимият кворум.

Заседанието беше обявено по-рано от депутати, лоялни на почетния председател, по инициатива лично на Ахмед Доган.

Преди заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС председателят на партията Джевдет Чакъров посочи, че България се нуждае повече от всякога от редовно правителство.


По публикацията работи: Илияна Типова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Три от отсечените дървета са на били на общински тротоар

Строители отсякоха четвърто дърво в кв. "Студен кладенец", общината ще проверява има ли разрешителни

Четвърто поред дърво отсякоха строители на ул. "Брацигово" в кв. "Студен кладенец". Общината ще проверява има ли строителната фирма разрешително да премахва дървета. Във вторник сутринта строители са отсекли още едно дърво на ул. "Брацигово" 4 в кв. "Студен кладенец" в Кърджали, за премахването на което не са показали разрешително от името на общината,..

публикувано на 20.08.24 в 19:16

Костадин Тотев е новият управител на ВиК – Смолян

Тотев бе представен днес пред служителите на дружеството от заместник областния управител Красимир Даскалов.  Тотев посочи, че на първо място ще се заеме с възстановяване на нормалното водоподаване за населението, тъй като са недопустими аварии като тези в Мадан, Девин, Малка Арда и Павелско. Първоначалната информация е,  че предприятието е доста..

публикувано на 20.08.24 в 18:00
Делян Пеевски

Пеевски: Заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС е нелегитимно

В парламента съпредседател на ДПС Делян Пеевски заяви, че заседанието на Централното оперативно бюро на партията в "Росенец" е нелегитимно, тъй като няма да се събере необходимият кворум. Той нападна остро почетния председател Ахмед Доган: "В мига, в който почетният председател и сегашният друг председател на ДПС се опитаха да откраднат марката на..

публикувано на 20.08.24 в 15:40

Дългочаканият хлад е факт! Три дни ще превалява, градусите ще спаднат

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, купесто-дъждовна. На много места в Централна и Южна България ще има краткотрайни валежи от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В сряда атмосферата остава неустойчива – над западната половина от страната ще се развива купесто-дъждовна..

публикувано на 20.08.24 в 15:03
Джевдет Чакъров

Джевдет Чакъров: България се нуждае повече от всякога от редовно правителство

България се нуждае повече от всякога от редовно правителство - каза преди заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС председателят на партията Джевдет Чакъров. Заседанието трябва да започне в този час, но пристигналите в "Росенец", лятното имение на Ахмед Доган, членове на бюрото са по-малко от 16 и не могат да осигурят кворум. "Естествено,..

публикувано на 20.08.24 в 14:03

10 села в Община Момчилград с нови улици и пътища

Пътища и улици в 10 села в община Момчилград са преасфалтирани през последните седмици. Мащабната програма по ремонт се осъществява със средства от общинския бюджет. Две улици с обща дължина 470 метра бяха ремонтирани в село Птичар. В село Загорско е положен асфалт по трасе, дълго 370 метра, в Багрянка - 350 метра, толкова са и в Звездел. 420 - метра са..

публикувано на 20.08.24 в 13:50
Делян Пеевски

Уволнят ли Калин Стоянов, Пеевски го кани за водач на листа в "своя партия"

Председателят на ДПС Делян Пеевски обяви, че ако президентът и другите политици се подиграят с един достоен полицай, какъвто е Калин Стоянов, то лично той ще го покани да е водач на листа в негова бъдеща партия. "Ако Калин Стоянов фалшиво е обвиняван от тези хора, че е мой човек, казвам следното - ако Мистър Кеш - Радев и другите политици се подиграят..

публикувано на 20.08.24 в 13:05