Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нека не оставяме държавата на купения, на контролирания, на корпоративния манипулиран вот - гласувайте!

платена публикация
Ангел Янчев: Стига експерименти, време е за "Възраждане"!

| обновено на 18.10.24 в 17:21


Разговарям с Ангел Янчев, кандидат за народен представител от листата на ПП „Възраждане“ за Кърджали.

Въпрос: Кой е Ангел Янчев? Представете се.

Ангел Янчев в момента е народен представител от ПП “Възраждане,  председател на Комисията по културата и медиите, но преди 50 години е роден в град Кърджали. 19 години съм живял и учил тук, в училище „Митко Палаузов, в училище „Отец Паисий“.  Голяма част от моите роднини продължават да живеят в Кърджали. Това е и причината ръководството на "Възраждане" да избере за мен да съм част от листата на "Възраждане" тук, в Кърджали. Иначе, когато не съм народен представител съм училищен директор и учител.

Въпрос: Какво откроявате в работата си в настоящия Парламент?

Няколко значителни постижения успяхме да направим от „Възраждане“. Сред тях е изменението и допълнението на Закона за предучилищното образование . По наше предложение на "Възраждане", в две Народни събрания го предлагахме, но сега беше прието с почти конституционно мнозинство. Това е  забрана на нетрадиционната сексуална ориентация, на нейната пропаганда, да подчертая - на пропагандата на трансджендъризма . Благодарение на "Възраждане" е забраната на пропагандирането на трансджендъризма в българските училища, в българските детски градини.


Въпрос: Какво е посланието Ви към кърджалийци?

Основното послание на тези избори, на 27 октомври, е да излязат и да гласуват.  Да гласуват така, както гласуват из цял свят, да гласуват поне 70%, 80% или 90% от нашите съграждани - българи, турци, в Кърджали, в цялата страна. Това е изключително важно не само като граждански дълг, който имаме като българи, а и като принадлежност към българската държава. В противен случай оставяме държавата, съдбите ни, на купения вот, на контролирания вот, на корпоративния манипулиран вот.  И се случва това, на което сме свидетели вече години наред, а именно:  демографска катастрофа, изчезване на България и на българите най-вече, което ние от „Възраждане“ категорично искаме да спрем . Това е и основната ни цел - да се преборим с демографската катастрофа. Това, разбира се, става с отговорност от страна на всички, в това число и на кърджалийци, които призовавам да гласуват. Затова, основното ни послание на тези избори е: Стига експерименти, време е за възраждане. Стига експерименти с българите, с българските институции, с българското образование, с българската валута, с българската армия и всичко останало.

Друг основен приоритет, разбира се, е да проведем тези референдуми, за които българите гласуваха, но които българското Народно събрание отмени. Най-вече За запазването на българския лев. Разбира се, желаем референдумите ни за НАТО, референдумите ни за членството ни в Европейския съюз. Всички тези въпроси, за които българите не сме питани.


Затова, стига експерименти!

Гласувайте с номер 12 на 27 октомври за кандидатите на ПП“Възраждане“.



Купуването и продаването на гласове са престъпление.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

платена публикация
Павлин Кръстев, АПС: Ние от Движението за права и свободи - Автентичното винаги сме били толерантни

На среща с избиратели в Ардино, кандидатът за народен представител от Алианс за права и свободи Павлин Кръстев каза: "В седемте общини, където обикаляме има наистина много голямо присъствие там, където има събрание. Много повече, отколкото е било на предишните събрания. Тъй че аз съм сигурен, че имаме има ли едно правителство, което да бъде за..

публикувано на 19.10.24 в 11:37

В Хасково получиха изборните материали

Днес, 18 октомври, в Областна администрация Хасково бяха доставени изборни материали, включително 220 000 броя бюлетини, предназначени за изборите за народни представители на 27 октомври. Тиражът на бюлетините е с 8000 бр. по-малък от броя на избирателите в област Хасково. През днешния ден община Хасково и Димитровград ще получат своите..

публикувано на 18.10.24 в 17:12

Изтича срокът за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват екзитпол

В 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания екзитпол в изборния ден 27 октомври. Според правилата на ЦИК резултатите от допитвания до общественото мнение не могат да се огласяват в деня за размисъл и до обявяване края на изборния ден на територията на страната. За..

публикувано на 18.10.24 в 10:59

Доставиха хартиените ролки за вота в Хасково

В Областната администрация в Хасково бяха доставени ролките със специализирана хартия за машинно гласуване, предназначени за вота на 27 октомври. Общо 688 ролки бяха приети от упълномощени служители на Областната администрация и представители на Районната избирателна комисия - Хасково. Ролките ще бъдат предадени на общините по график след получаването..

публикувано на 17.10.24 в 16:21

Доставиха ролките за машинно гласуване в Кърджали

692 хартиени ролки за машините за гласуване бяха доставени в областна администрация Кърджали. Още днес ролките ще бъдат разпределени по общини и изпратени към тях. “Те са запечатани в непрозрачни пликове по 2 броя ролки във всеки от тях и в момента ги подготвяме за предаването им на общините”, каза Събина Сюлекчиева, секретар на областна администрация..

публикувано на 17.10.24 в 14:20

Подаваме заявления за гласуване по настоящ адрес до днес

До днес гражданите, които имат регистрирани постоянен и настоящ адрес в различни населени места на територията на България, могат да подадат писмено искане до общинската администрация по настоящия си адрес, за да бъдат вписани в избирателните списъци на секцията по регистрирания им настоящ адрес. Заявлението за гласуване по настоящ адрес може да бъде..

публикувано на 12.10.24 в 11:05

Тръгна поредна акция срещу търговията с гласове

Спецакция срещу купуването на гласове се провежда в Русе и областта, съобщиха от ОД на МВР. От там посочват, че в акцията участие са взели служители от всички районни полижейски управления в областта, от секторите за противодействие на криминалната и икономическата престъпност, охранителна и териториална полиция, пътна полиция, експерти, разследващи..

публикувано на 09.10.24 в 10:16