Плавен Стайков, Рафи Кадил

Пламен Стайков и Рафи Кадир участват във втория кръг от рали шампионата

Пламен Стайков и Рафи Кадир и тяхната Шкода Фабия R5 ще се състезават във втория кръг от рали шампионата в България, който ще се проведе в Пазарджик.  Рали спринт „Бесапара” е второто спринтово състезание от календара на Автомобилната Федерация на..

публикувано на 08.07.23 в 09:33

"Арда" се подсили с нигерийски ляв защитник

Пореден трансфер бе осъществен от ръководството на Професионален Футболен Клуб АРДА. Днес договор за 3 години подписа нигериецът Окезие Принц Ебенезер, който идва  от арменския Ноа.  След преминаване на задължителните медицински  изследвания, Окезие..

публикувано на 04.07.23 в 12:40

АРДА подписа с Мартин Стойчев

Днес футболистът Мартин Стойчев подписа едногодишен договор с ПФК АРДА. Деветнадесетгодишният Стойчев ще бъде преотстъпен от столичния Септември.  Спортният директор на АРДА Ивайло Петков и Стойчев проведоха среща и след направените медицински прегледи,..

публикувано на 01.07.23 в 14:54

Лъчезар Котев се връща в "Арда" за една година

Бившият футболист на ПФК АРДА Лъчезар Котев отново е част от отбора.  В началото на годината Котев бе продаден на руския Химки, с което се превърна в първия футболист на АРДА, който е трансфериран зад граница. Днес след среща със спортния..

публикувано на 28.06.23 в 17:58

АРДА се раздели с още един футболист

ПФК АРДА и защитникът Джунейт Али се разделиха по взаимно съгласие. Това стана след среща на двете страни, на която бе взето това решение. Опитният защитник, който се присъедини преди една година към АРДА има 25 мача с фланелката на отбора.

публикувано на 26.06.23 в 14:16
Стефан Зеиров

Кърджалиецът Стефан Зеиров мери сили с най-добрите по бадминтон в Малайзия

Единадесетокласникът Стефан Зеиров от СУ „Отец Паисий“ представя Кърджали в националния отбор при юношите до 19 години в един интересен спорт – бадминтон. На държавния личен шампионат е втори тази година, което му отрежда място в националния тим...

публикувано на 26.06.23 в 10:47

12 златни медала спечелиха тежкоатлетите от Момчилград на Държавното лично първенство в Русе

Общо 12 златни медала спечелиха тежкоатлетите на СК "Наим Сюлейманоглу" от Държавното лично първенство по вдигане на тежести. Надпреварата се проведе в Русе със съдействието на Община Русе, Министерство на младежта и спорта и Българска федерация по..

обновено на 24.06.23 в 17:21

Арда победи Марица в контролна среща. Александър Тунчев бе съдия

Арда победи Марица (Пд) с 3:1 в контролна среща играна на стадиона в Момчилград. Пловдивчани откриха резултата в 6-ата минута чрез Радослав Апостолов. В 23-ата Радослав Цонев бе точен и възстанови равенството. След почивката паднаха още две попадения, техни..

публикувано на 24.06.23 в 13:58

Кърджали е домакин на ученическите игри по баскетбол

В спортна зала "Арпезос" стартираха финалите на ученическите игри по баскетбол за 8-10 клас. Участие взеха 10 отбора от цялата страна. Тържественото начало поставиха златните момичета от клуба по спортна аеробика на Кърджали и децата от вокалната..

публикувано на 24.06.23 в 09:40

Арда пусна абонаментните карти за новия сезон

Арда пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2023/24.  Пропуските ще важат за домакинските мачове на отбора в efbet Лига и Купата на България. Ето какво написаха от клуба: Фенове на АРДА, бихме искали да Ви съобщим, че от днес в продажба са..

публикувано на 24.06.23 в 08:55

ПФК Крумовград с две нови попълнения

ПФК Крумовград привлече две нови попълнения. През новия сезон в елита екипа на отбора ще носят Божидар Кацаров и Александър Георгиев. Кацаров за последно бе част от Локомотив София, а Георгиев игра в Арда Кърджали. Кацаров изигра 66 мача с екипа на..

публикувано на 24.06.23 в 08:21
Григор Димитров

Григор Димитров се изправя срещу Франсиско Серундоло от Аржентина

Най-успешният български тенисист в историята  Григор Димитров се изправя срещу осмия поставен Франсиско Серундоло от Аржентина в мач от осминафиналите тенис турнира на трева от сериите ATP 500 в лондонския "Куинс Клъб".  Двубоят между двамата е тази..

публикувано на 22.06.23 в 11:50

ПФК Крумовград привлече халф от Берое

Крумовград официално привлече халфа Серкан Юсеин, който през миналата кампания игра за Берое.  Това обявиха от клуба в социалните мрежи.  27-годишният футболист е играл за отборите на Ботев (Пловдив), Лудогорец, Царско село, ЦСКА 1948, а за последно бе..

публикувано на 22.06.23 в 10:50

Тази събота Арда посреща Марица - Пловдив

5 контроли ще изиграят футболистите на Арда по време на лятната подготовка за новия сезон.  Първата среща ще е срещу втородивизионния Марица (Пд) тази събота на „Арена Арда“  и още четири в Боровец, за където тимът ще отпътува на 26 юни.  Там небесно..

публикувано на 22.06.23 в 09:55

Арда разкри нов трансфер

Второто ново попълнение на ПФК Арда за новия сезон най – вероятно ще бъде бившият вратар на Спартак (Вн) Иван Дичевски. От клубът официално потвърдиха новината, като заявиха, че вече имат предварителна договорка с играча и остава футболистът да премине..

публикувано на 21.06.23 в 15:28

Щабът на ПФК Крумовград се мести в Пловдив

Най-новото попълнение в Първа лига ПФК Крумовград премина през всичките нива на българския футбол и напълно заслужено ще играе в елита. През следващия сезон в efbet Лига футболният клуб ще провежда домакинските си мачове в Пловдив на Футболен комплекс..

публикувано на 21.06.23 в 14:24

Харманли отдава чест на легендарния Христо Стоичков

Пластика в чест на Христо Стоичков, посветена на 100-годишнината на футбола в Харманли, откриха днес в града . Носителят на "Златната топка", чиято кариера  към големия футбол тръгва  от местния ФК „Хеброс“, присъства в Града на белоногата за..

публикувано на 20.06.23 в 15:06
Васил Визев

Повече местни играчи да има в Арда, надяват се треньори

Повече местни футболисти да играят в отбора на Арда. Тази своя надежда изрази в ефира на Радио Кърджали треньорът във Футболна академия "Арда 1924"  Васил Визев. "В момента е точно така нареченото трансферно лято, в което футболистите се..

публикувано на 13.06.23 в 16:10
Милен Желев

Милен Желев напуска "Арда", в отбора идва национал на Азербайджан

Милен Желев, един от опитните играчи на ПФК Арда, вече не е част от отбора.  Ръководството на клуба и футболистът се разделят по взаимно съгласие, тъй като Желев ще продължи своята кариера в чужбина.  Милен Желев има изиграни общо 95 мача с..

публикувано на 13.06.23 в 10:26
Емил Кременлиев

Дубълът на Арда си извоюва участие в Трета лига

Това стана факт след категорична победа с 6:1 над Минерал (Оризаре). На два пъти точен за победителите бе Никoлай Аргатов, а по веднъж се разписаха Йордан Минев, Халим Халим и Жеков, а последното попадение стана след автогол на гостите.  Тимът извоюва..

публикувано на 13.06.23 в 09:27