Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Делото срещу Спаска Митрова бе отложено за 24 февруари

Завърши съдебното заседание в Градския съд в македонския град Гевгелия по делото, водено срещу Спаска Митрова от нейния бивш съпруг за отнемане на родителските права над детето им Сузана.

Делото е отложено за 24 февруари, съобщи на излизане от съдебната сграда адвокатът на Спаска Митрова Ставри Джиков. Той е бивш главен прокурор на Република Македония. Според него това се е наложило от разглеждането на нови документи и доказателства, имащи отношение към присъждането на родителските права над 3-годишната Сузана, която майката не е виждала от 7 месеца вече.

Бившият съпруг на Спаска Митрова Воислав Савич иска от съда Спаска да бъде лишена от правото си да отглежда детето и да изплаща месечна издръжка от 75 евро.

На излизане от съда Спаска Митрова заяви, че съдът отново се е държал в съдебна зала враждебно към нея, както през отминалите три години. Лично тя не е доволна от поредното отлагане и не вярва, че след седмица ще има окончателно решение. 

Митрова благодари на българските медии за съпричастността към нейната кауза и изрази благодарност към ВМРО и към кмета на Банско Александър Краваров за помощта, която й е оказвана от тяхна страна.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени