Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

28 септември, 19.30, Рейнбоу Плаза - концерт на известни музиканти за Виктор Ангелоев

Снимка: Архив

28 септември, 19.30 часа, мястото е Рейнбоу Плаза, поканите с цена 10 лв. се купуват на място. Кристиян Коев, Николо Коцев, Б.Т.Р и "Сигнал" правят благотворителен концерт за Виктор Ангелоев. Всеки ще свири минимум 40 минути, ще бъде истински купон, каза в предаването "Хоризонт до обед самият Ангелоев. Средствата от концерта са за лечението на журналиста.

Парите за първата операция, която мина успешно, вече са събрани. Надявам се с концерта да съберем парите и за предстоящата втора операция, каза Ангелоев. 

Исках нещата да се случат максимално бързо, още в средата на август, но музикантите, с които говорих за концерта, като истински професионалисти ми казаха, че е по-добре да го направим сега. Съветите им се оказаха много ценни. Покрай кампанията разбрах колко много приятели имам. Казват, че приятелите са тези, които остават, когато другите си отиват. При мен изведнъж дойдоха повече, каза Виктор Ангелоев. 

Дипломираният актьор разказа, че е започнал да работи в радио още като студент. Привлякла  го динамиката. Затова е предпочел журналистическата пред артистичната кариера.

Цялото интервю на Савелина Савова с Виктор Ангелоев чуйте в звуковия файл.

И заповядайте! 28 септември, 19.30 Рейнбоу Плаза!

Можете да изпратите дарителски sms с текст DMS VICTOR на номер 17 777 за всички мобилни оператори на цена 1,20 с ДДС.

 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени