Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Младенов изчетка Христо Стоичков

Стойчо Младенов се надява на успех над "Литекс" в мача от 29-ия кръг на "А" футболната ни група
Снимка: Архив

 

Отборът на ЦСКА може да стане шампион, ако победи "Литекс" тази събота в срещата от 29-ия кръг на "А" футболната ни група, заяви старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов. Според него сред водещите отбори у нас вече има изравняване в силите, но червената фланелка и емблемата на ЦСКА дават предимство на неговия тим.

"ЦСКА е убедителен лидер и ще се задържи на тази позиция. Направихме един слаб мач в Перник, но това е само един мач. Излизаме срещу най-добрия футболист на България за всички времена - Христо Стоичков. Той е голям треньор и голям човек, а "Литекс" е добре организиран клуб. Ако победим, ще станем шампиони. Трябва да проявим армейския дух и да покажем агресия, за да спечелим двата мача до края.", заяви Младенов на пресконференцията преди мача.

Старши треньорът на ЦСКА обаче ще изгледа от трибуните мача, след като беше наказан от Дисциплинарната комисия на БФС за интервю след двубоя срещу "Миньор" Перник. Тогава той обвини съдията Таско Тасков, а освен това изрази съмнения във феърплея на мача на "Миньор" срещу "Лудогорец".

Лошата новина за Младенов са многото контузени в неговия тим - аут до края на сезона са младите Антон Карачанаков и Петър Стоянов, а Пламен Крачунов и Апостол Попов ще претърпят операции. Под въпрос в мача срещу "Литекс" е и Румен Трифонов.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна