Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ахмед Доган: Държавата е на ръба на финансов колапс

Снимка: БГНЕС

Правата и свободите на гражданите продължават да бъдат основен проблем в обществено–политическия живот в България, но продължават да бъдат основен приоритет на ДПС, каза лидерът на партията Ахмед Доган на възпоменателния митинг – събор на Демир баба теке.

Според кмета на община Гърмен Ахмед Башев и сега се използват методите от Възродителния процес на заплахите и страха. Другият сериозен проблем според ДПС е поминъкът на хората и излизането от кризата. Ахмед Доган сравни сегашното положение в страната с това от времето на Жан Виденов. Доган обяви, че ДПС има визия за справяне със ситуацията и амбиция да участва във властта.

Без нас не може да се управлява тази държава и ако се управлява, няма да бъде в добро състояние. Не е удачно да управляваш без ДПС. Сега държавата е на ръба на финансов колапс. Само с един период може да се сравни сегашното управление – с това на Жан Виденов. ДПС има визия за развитие на регионите и държавата. Каня всички партии на дискусия по този проблем, каза лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Репортажа от Демир баба теке чуйте в звуковия файл.

 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени