Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Младенов: За първи път ми се случва да имам само 15 футболисти

Снимка: БГНЕС

Съставът е подготвен - психологически и тактически. Всички са наясно какво се иска - резултат и класиране. Настроението е добро. Надявам се след мача да сме щастливи. Това бяха първите думи на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов на пресконференцията преди срещата-реванш от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа с ФК Мура /Словения/, която ще започне в 20,00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

На въпрос как се чувства с група от 15 души - двама вратари и 13 полеви играчи, Стойчо Младенов отговори: За първи път ми се случва. Но ние сме ЦСКА и трябва да се справим. Четата е малобройна, но това ще подейства мобилизиращо на футболистите и всеки ще даде най-доброто от себе си.

На въпрос на журналист как ще изглежда ЦСКА в атака след отсъствието на Килиън Шеридън, старши треньорът на ЦСКА бе лаконичен: Ще имаме човек в атака, но няма да го обявя сега.

Младенов не очаква изненади от съперника. Не вярвам с нещо да се изненадаме, познаваме се добре. Гледахме двата мача на Мура с Баку, играхме и един мач. Но във футбола всичко е възможно.

Запитан дали очаква сравнително малко привърженици на ЦСКА заради напрежението по остта запалянковци - собственици на клуба, Стойчо Младенов отговори: Вярвам, че ще бъдем подкрепяни от първия до последния съдийски сигнал. Трябва да се обединим и да се подкрепя отбора.

Доволен съм, че работя в любимия си клуб. Аз съм един изпълнител, който трябва да тренира отбора. Надявам се някои неща да се подобрят - база, организация и т.н.,каза още Младенов.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна