Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подготвят нова изложба на инвестиционни диаманти в София

Д-р Лубош Риха, президент на международна компания (вляво), Мартин Кутнер, изпълнителен директор на българския клон на компанията (в средата) и Васил Найденов (вдясно) в София.
Снимка: личен архив
Международна компания за инвестиционни скъпоценни камъни и бижута подготвя нова изложба на инвестиционни диаманти в София. Това ще е третата експозиция у нас на най-търсените скъпоценни камъни, чиято цена расте и не се влияе от световната икономическа криза. Експертите от компанията обещават да покажат нови уникални експонати и произведения на изкуството и са убедени, че ще изненадат публиката, ценителите на изкуството и бизнеса.
И всичко това след големия успех на първата в Източна Европа изложбата на инвестиционни диаманти, съчетана с творби на майстора на поп-арта Анди Уорхол, поръсени с диамантен прашец, която беше показана миналата есен в София.
Мартин Кутнер, изпълнителен директор на инвестиционната компания в България разказа в „Артефир” за предстоящата изложба и предимствата да се инвестира в диаманти, които се явяват и най-надеждната инвестиция.
По публикацията работи: Невена Праматарова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна