Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" Враца и "Бдин" се срещат за трети път през тази година

Футболистите на врачанския "Ботев" гостуват във вторник във Видин на местния "Бдин" в последния си мач за есенния сезон на 2011-а година. Контролата беше договорена в края на миналата седмица, след като управата на новака в елитната "А" група склони да поеме пътните разноски за двубоя.

Проверката е утре от 13.30 часа на видинския стадион "Бенковски". След края й врачани ще се завърнат и ще тренират още два дни, преди да бъдат освободени за ваканция през коледно-новогодишните празници.

Междувременно от ръководството на видинския "Бдин" информираха, че отборът ще тренира до 6 декември, след което играчите на Альоша Андонов ще бъдат пуснати в почивка. След като ОП "Спортни имоти" се разплати с ЧЕЗ-Видин от понеделник на стадион "Бенковски" вече има ток. На 6 декември ще им бъдат изплатени и дължимите до сега заплати и премии. В началото на следващата седмица видинчани ще играят и контролна среща. Същевременно дисциплинарната комисия към БФС наказа за един мач и глоба от 100 лева вратарят на видинчани Димитър Симеонов за червеният картон в мача срещу "Септември" в Симитли.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени