Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана още няма решение за Кололо

Наставникът на "Монтана" Атанас Атанасов -Орела още не е взел решение какво ще прави с дошлия на проби вратар Кололо Мисендо Мину. Чернокожият страж е на 21 години и е роден във Франция. Кололо записа 45 минути в контролната среща с "Чавдар" Етрополе.
 
"От един мач не може да се правят изводи за качествата на Кололо. Ще му дам шанс и в контролата със "Спартак" Плевен. Ще взема под внимание и мнението на треньора на вратарите Антон Пенчин, но ако остане, трябва да е по-добър от Яначков и Аршинков", категоричен бе Атанас Атанасов.

Юношата на Монтана Мирослав Антонов се завърна в родния си клуб с гол срещу "Чавдар". Нападателят е собственост на Лудогорец и остава под наем на стадион "Огоста" до края на първенство.

"Познавам качествата на Миро. Личи си, че му липсва игрова подготовка", коментира Атанасов.

Единственият футболист на Монтана, който записа пълни 90 минути в контролата с "Чавдар" Етрополе, бе халфът Иван Вълчанов. Вълчанов игра срещу бившия си тим, чийто капитан беше през миналата година.

"Има особена тръпка в това да се играе срещу приятели. Радвам се, че победихме", сподели Вълчанов.
 
Левият външен халф на "Монтана" Борислав Борисов счупи пръст на лявата ръка. Неприятният инцидент стана по време на тренировка.

"Счупен е средният пръст на лявата ръка. Лекарите се погрижиха за Боби и след няколко дни очаквам той да поднови тренировките", сподели наставникът на "Монтана".
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени