Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" и "Ботев" Гълъбово не успяха да се победят

Монтана и Ботев /Гълъбово/ не успяха да се победят и завършиха 0:0. Домакините определено могат да съжаляват, като бяха по-добрият отбор на терена и владееха инициативата през 90% от времето.

Още в 4-ата минута централният защитник на монтанци Иван Михов засече с глава центриране от корнер на Мичев, но прати топката в ръцете на вратаря Мирослав Иванов. В 11-ата минута централният нападател на монтанци Мирослав Антонов бе съборен в наказателното поле на гостите, но главният арбитър Людмил Павлов не отсъди дузпа. Пет минути преди почивката гостите създадоха първото си положение. Иван Винков проби отляво, но централният защитник на домакините Георги Георгиев сложи крак на топката, която излезе в корнер.

Две минути след подновяването на играта централният нападател на монтанци Венци Иванов пресече върната топка от защитата на Ботев, но ударът му мина до дясната странична греда.

Монтанци продължиха натиска, като две чисти положения пропиля Благой Наков и само добрите намеси на вратаря Мирослав Иванов спасиха гостите от Гълъбово. Ботев също пропиля шанса си в 78-ата минута, когато Пламен Коралов от малкото наказателно поле шутира в аут. В 82-рата минута гостите останаха с човек по-малко, след червен картон на Винков за грубо нарушение срещу Дечев.

По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени