Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ясен Петров очаква трудно гостуване в Гълъбово

Старши-треньорът на "Ботев" /Враца/ Ясен Петров очаква трудно гостуване в Гълъбово в събота. Неговите възпитаници играят срещу съименника си от Гълъбово в среща от 6-ия кръг на "Б" футболна група, а мачът е от 17 часа:

"Очаква ни тежък сблъсък, тъй като противникът играе в този си състав вече от 3 години. Умее да уплътнява празните пространства и е корав – доказателство за това са много равни срещи, които е постигнал досега. Нямам притеснения, защото знам качествата на играчите си. Единствено Александър Киров има проблем с контузия на коляното, останалите са на линия за мача"

В групата за мача ще попадне и юношеският национал Радослав Цонев, който игра и вкара гол за гарнитурата ни до 19 години срещу Румъния за успеха с 2:0.

Наставникът на врачани коментира и срещата между кмета Николай Иванов, който е и председател на управителния съвет на "Ботев", и футболистите от началото на седмицата:

"Надявам се момчетата да разберат какво се очаква от тях. Гледах на видеозапис всичките ни 5 мача и съм убеден, че можехме да ги спечелим, защото надигравахме противниците си. Само последните 30 минути срещу "Добруджа" не играхме както трябва, но преди това можехме да сме решили мача с 2-3 гола", допълни Ясен Петров.

Днес групата за мача замина за Гълъбово, където отборът ще преспи преди утрешната среща.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени