Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Временни орграничения в движението в София има заради мача "Лудогорец" - "Лацио"

От 20 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще се играе мачът от Лига Европа между "Лудогорец" и "Лацио". Във връзка с футболната среща от Столичната община въвеждат временни орграничения в движението. 

До приключването на мача се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по алеите на националния стадион "Васил Левски". Ограниченията се въвеждат и за моста пред спортното съоръжение от 18 до 22 часа. За същия период няма да може да се спира и паркира на улица "Гурко“ между булевард "Евлоги Георгиев" и булевард "Васил Левски", без местата със "служебен абонамент“.

От 19 часа до приключването на срещата, по необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, може да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по улица "Гурко" между булевард "Васил Левски“ и булевард "Евлоги и Христо Георгиеви“ и Орлов мост, булевард "Черни връх“.

От 19 часа до приключването на мача частично се променя движението на автобус 75, като се скъсява маршрутът му до Военна академия.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени