Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Световноизвестно жури ще оценява младежкия Black Sea Rock

Световноизвестно жури, заедно с феновете, ще реши кой има потенциал да бъде изгряваща звезда на новата сцена на младежкия Black Sea Rock в Каварна, който ще се състои ден преди Kavarna Rock 2014, съобщи БТА.
Съдиите са избрани не само защото са истински "рок звезди", но също така и заради широките им познания по продукциите, звукозаписните сесии и лайв изпълненията. Искаме едни от най-добрите да открият едни от най-добрите, съобщават от Bulgarian Live Music, организатори на Kavarna Rock 2014.
Журито е съставено от Lenny Wolf - вокал на Kingdom Come, Derek St. Holmes, вокалист и китарист от Ted Nugent, Andi Deris - вокал и текстописец на Helloween, Bobi Rondinelli - барабанист в Rainbow и Black Sabbath и автор на учебник за ударни инструменти.
Комисията ще оценява участниците с оценка от 1 до 5, като единицата ще представлява максималната оценка. Победителят, избран от журито, ще открие феста на 28 юни, получавайки възможност да свири на една сцена с Europe, Krokus, Pretty Maids и Uli Jon Roth, както и материална награда от Kavarna Rock, посочват организаторите.
Публиката ще има възможност да излъчи своя банда, която ще свири на 29 юни на една сцена с Helloween, Sabaton, Gothard и Jorn. Групата, която бъде най-високо оценена от феновете, ще получи възможността да направи запис в професионално звукозаписно студио.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна