Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" пристигна в Сандански за първия си лагер, от щаба чакат румънски защитник

Стойчо Стоев
Снимка: БГНЕС

Представителният тим на футболния "Левски" пристигна на лагера в Сандански, където беше посрещнат от близо 20 привърженици. "Сините" заминаха с група от 23 футболисти, в която попаднаха значителна част от младите таланти, но от нея бяха изключени ненужните Пламен Крумов, Антон Огнянов и Кристиян Наумовски. Част от чужденците също не пътуваха за Сандански, като те ще пристигнат най-късно до 12 януари. Според информация в румънската преса, пред договор със "сините" е универсалният защитник на "Университатя" (Клуж) Емил Нину.

"Не работя по изградени стереотипи и се стремя на футболистите да им бъде интересно по време на подготовките. Имаме доста време да вкараме играчите в кондиция, важно е да бъдем подготвени за мачовете. Взели сме само футболистите, на които ще разчитаме, а и до средата на другата седмица чакаме нови. Надяваме се те да дойдат до началото на лагера в Турция и да помогнат на "Левски". Времето ни притиска и това ни затруднява, но се надявам да се справим със ситуацията", каза Стойчо Стоев преди отпътуването за Сандански.

Стойчо Стоев заведе 23-ма футболисти за първия подготвителен лагер на "Левски". Подготовката на "сините" в Сандански ще завърши на 16 януари, за когато е насрочена и контрола с местния "Вихрен".

Групата на "Левски": Пламен Илиев, Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Александър Александров, Галин Ташев, Веселин Минев, Аймен Белаид, Мики Орачев, Борислав Стойчев, Пламен Димов, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Георги Сърмов, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Стефан Велев, Валери Домовчийски, Луис Педро,
Владислав Мисяк, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Божидар Краев и Илия Димитров.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна