Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Локомотив“ (Пловдив) без трима основни за гостуването на „Левски“

Спас Делев
Снимка: БГНЕС

Трима футболисти на „Локомотив“ (Пловдив) пропускат гостуването на „Левски“ в мача от 26-ия кръг на "А" група в петък. Новината съобщи помощник-треньорът на пловдивския тим Петър Пашев.

Това са лекуващите травмите си Игнат Дишлиев и Венелин Филипов и Спас Делев, получил контузия при победата на „Локо“ (Пд) с 4:0 над "Марек". Утре те ще пътуват до Турция. Там в болница "Аджъбадем" ще бъдат прегледани Венелин Филипов и Игнат Дишлиев, за да се разбере как върви възстановяването им, а на Спас Делев ще се извърши обстоен медицински преглед, за да се установи точно каква е контузията му и да се предприеме необходимото лечение.

Времето до мача с „Левски“ (Сф) беше малко и затова наблегнахме на възстановяването на футболистите. В нашия отбор обстановката вече е по-спокойна след победата ни над „Марек“. Чух, че „Левски“ щели да правят рокади в състава си. Смятам, че това няма да попречи да стане добър мач. Излизаме срещу съперника да покажем добра игра и да постигнем успех.

Предстоят ни още мачове до края на първенството. Стремим се да мотивираме играчите да показват най-доброто от себе си, за да запазим мястото си в "А" група, заяви още Петър Пашев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна