Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петер Чех отива в "Арсенал" или "Манчестър Юнайтед"

Петер Чех
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вратарят на националния футболен отбор на Чехия Петер Чех ще премине или в "Арсенал" или в "Манчестър Юнайтед", твърди британският всекидневник "Дейли стар". Това е желанието на самия вратар и Жозе Моуриньо не може да го спре, защото окончателното решение е на собственика на "Челси" - Роман Абрамович.

Според информацията на "Дейли стар" Петер Чех и Роман Абрамович са се споразумели вратарят сам да избере своя следващ клуб, след като беше трудно убеден да остане в "Челси" и за този сезон. Както е известно, той се заседя на пейката за сметка на Тибо Куртоа. При това положение Моуриньо няма думата, въпреки че едва ли португалският специалист иска да изпрати един от най-добрите вратари в световен мащаб при основен конкурент за титлата.

Според агента на Чех - Виктор Коларж, вратарят може да приеме и оферта на "Пари Сен Жермен". Той каза: "Арсенал", "Юнайтед" и ПСЖ са неговите предпочитания. Петер очаква Абрамович да каже последната дума в "Челси", а не Моуриньо. Така се бяха разбрали миналата година.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна