Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любослав Пенев несигурен за бъдещето си в ЦСКА

Снимка: БГНЕС

Любослав Пенев няма никаква представа какво предстои за ЦСКА, както и за собственото си бъдеще. "Червените" продължават да се надяват, че ще получат лиценз за следващата година, а треньорът на тима заяви, че докато няма нищо сигурно, няма как да знае какво ще прави и той.

Имаме още един мач и не сме във ваканционно настроение. Искат или не искат да останат играчите, това ще се разбере след това, когато ситуацията се изясни. Предполагам, че това чакат и футболистите. Аз нямам информация, иначе бих се наел да коментирам. Нека нещата се развият и да не ги изпреварваме.

Ситуацията в никакъв случай не е приятна, но това не е от преди 2-3 седмици или от 2-3 месеца. Това е от доста време насам и нее нормално. Надявам се всичко да приключи добре за клуба. Трябват генерални промени и аз се надявам да се намерят хора, които могат да се справят с това. Виждате сами, че на "Армията" чимовете не са сменяни от времето, в което аз още играех. Панчарево гние, всички юношески формации тренират на два терена. Това искаме да променим. Няма какво да я дъвчем тази тема. Тези въпроси не са за мен, каза Пенев на пресконференция преди домакинството на "Литекс" в неделя.

Треньорът на ЦСКА разкри, че в групата му за мача с "Литекс" ще влязат трима юноши.

Имаме сериозни проблеми с контузени и наказани футболисти, но аз ще включа три млади момчета в групата за мача с "Литекс". Нямаме друга опция, но не се и плашим от съперника. Няма да правя и експерименти с тактиката. Обстановката е трудна, но ние се справяме и мислим само за мача с "Литекс", каза още Пенев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени