Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йоанна Драгнева харесва имиджа си на тийнейджърка и веселите песни. Отиват ѝ

Фенове не само татуират името ѝ, но и пожелават теми за следващи нейни хитове

Музиката на "Наистина любов" е на композиторите Ясен Козев и Крум Георгиев, а текстът - на Гери Турийска. Спасителката на снимката, разбира се е самата Йоанна
Снимка: БГНЕС
"Наистина любов" беше основната тема на разговор този понеделник в предаването Пожелание с послание.

Йоанна Драгнева разказа за новата си песен, а покрай нея и за трепетите около първото влюбване, за пеперудите в корема, нетърпеливото чакане на телефонно обаждане и фразите, които често използваме в първите дни на връзката си. Сподели ни също, че куражът е нещо, което не ѝ достига, особено когато става дума за скачане с бънджи, но за сметка на това изобилства, когато се размечтае за плуване с делфини в свободни води.

От любовта, куражът и мечтите преминахме и през силата на усмивката, като не пропуснахме да споменем колко е важна и какво може да донесе тя - както на нас, така и на околните… и дори се позовахме на научно изследване, доказващо ползите от щастливото лице. През влюбените и пърхащи емоции, усмихнатите и сърдитите хора, та до доброволчески кампании и благотворителни инициативи не усетихме как мина един час в приказки за добри дела и хубави изживявания.

Какво каза Йоанна за бъдещите си планове, за следващите парчета и как отговори на въпроса "Ще издаде ли албум?" чуйте в предаването.

Ще научите и, че в момента тя има 2 кучета - на 20 и на 5 години, както и още едно симпатично, кротко животно, което се мисли за куче… Какво ли е то?

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна