Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гълъбънов отказа повиквателната за националния

Андрей Гълъбинов
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорското ръководството на "А" националния отбор на България съобщи, че Андрей Гълъбинов, който получи повиквателна за европейските квалификации срещу Хърватия на 10 октомври в Загреб и на 13 октомври срещу Азербайджан в София, отказва да се присъедини към лагера на отбора.

Като официална причина за отказа, нападателят на втородивизионния италиански Новара изтъква, недостатъчна игрова и функционална подготовка към момента на получаването на повиквателната. В най-скоро време, селекционерът Ивайло Петев ще обяви заместника на Гълъбинов, който трябва да се присъедини към лагера на "А" националия отбор на 5 октомври в Правец.

На 5 октомври, понеделник, селекционерът на "А" националния отбор на България Ивайло Петев ще даде пресконференция в лагера на отбора в хотел RIU Правец с начален час 17:00 ч.

От 16:30 ч., футболисти от националния отбор ще бъдат на разположение на медиите за интервюта във фоайето на хотел RIU Правец. Имената на играчите за интервюта ще бъдат уточнени допълнително. От 18:00 ч. ще се проведе тренировка на националите на терена на Българския футболен съюз в спортен комплекс "Правец", като заниманието ще бъде открито за медиите в първите 15 минути.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна