Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За VenZy всяка песен е творба. Какво ли ще каже след дебютния си албум, който чака(ме) догодина

Известността те задължава да бъдеш отговорен, твърди младият усмихнат артист

Кадър от клипа към "Номера сменен"
Снимка: Monte Music
Този понеделник Вензи ни разказа защо смени номера… и как се стигна до песента "Номера сменен", в която е взел участие и F.O..

Клипът също не остана извън разговора ни. Без да сваля усмивката от лицето си, Вензи сподели за удивлението си от бързата организация на снимачната площадка и за подреждането на над 500 кашона за сета.

F.O. пък ни "гостува" по телефона (е, той не си е сменил номера), за да разкаже и своята версия за стиковката и за записа.

След като отговори на въпросите, които ни написахте на страницата във фейсбук и се порадвахме на коментара, който Монти от Ice cream ни написа,с Вензи подхванахме темата за отговорностите на артистите, за ценностната му система и посланията,които носи на своите фенове.

  • Няма място за звездеене в България.
  • Важно е да сме земни и истински.
  • Правя всичко за хората, те са моето вдъхновение.
  • Няма как да си известен и да бягаш от отговорността си, която си длъжен да носиш и демонстрираш, да бъдеш модел за подражание, както и да помагаш, да проявяваш благотворителност…

Вензи си/ни обеща дебютен албум през 2016 година…

Чуйте гостуването му, за да научите повече за Вензи, за феновете му и за музиката, в която вече плува професионално. А блиц интервюто можете да видите на фейсбук страницата ни - "Пожелание с послание".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна