Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" и "Домжале" не се победиха

"Ботев" и "Домжале" завършиха 0:0
Снимка: БГНЕС

"Ботев" Пловдив завърши 0:0 със словенския "Домжале" в последната контрола на "канарчетата" в Анталия.  Досега в  турския курорт  "канарчетата" записаха победа над "Поли" Тимишоара (4:1), три поражения от "Висла" Краков (1:3), "Нийрегихаза Спартакус" (0:2) и "Черноморец" Одеса (1:3), както и равенство с "Ягодина" (1:1). "Жълто-черните" играха без завърналия се при тях Тодор Неделев, който се оплаква от болки в бедрото и след връщането си в България ще мине на ядрено-магнитен резонанс, за да се види какво е състоянието му.

В 15-ата минута Мариян Огнянов изсипа топката в наказателното поле на съперника, но защитник я изби. В 34-тата минута Рихави Кифуети проби отдясно, центрира, но футболист на "Домжале" изби топката. Словенците отговориха с няколко бързи атаки, но отбраната на "Ботев" са справи с тях.

През второто полувреме темпото на игра спадна. Словенците създадоха две голови положения, но ги пропуснаха. В 86-ата минута Лазар Марин стреля опасно към вратата на "Домжале", но вратарят на съперника изби топката.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна