Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Русев: Най-важното за успеха е да повярваш в него

Пламен Русев

Този възглед стои в основата на успеха на Пламен Русев, предприемач, инвеститор и председател на Webit Foudation, който беше специален гост в „Нашият ден” десетина дни преди старта на тазгодишното издание на Webit.Festival - ежегодният форум за технологии, иновации и инвестиции, който ще се проведе в София на 19 и 20 април. Събитията Webit се наложиха от създаването си през октомври 2009 година досега не само като едни от най-престижните и влиятелни форуми за дигитална икономика, но и като единица мярка за място на срещи от най-високо ниво на световни технологични, дигитални, маркетинг и медиа експерти.
А Webit Foudation пък вече трета година подкрепя развитието на предприемаческите екосистеми в регионите, където се провеждат глобалните събития - София, Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи.
Тазгодишното издание на фестивала в София ще бъде уникално - победителят на състезанието за предприемачи на Webit.Festival в София ще получи инвестиция от 200 000 евро и по този начин градът ни ще стане уникален с усилията си за подкрепа на предприемачеството, тъй като наградата е без аналог в Централна и Източна Европа!
Трима от най-успешните български технологични предприемачи и бизнесангели се присъединиха към мен и моята инвестиция, за да направим възможно българска екосистема да подкрепя и налага България като място за развитие на бизнес и инвестиции в стартиращи компании - споделя Пламен Русев. И още:

Успех е да съхраниш семейството и да продължиш традициите, да възпиташ деца ида ги научиш да бъдат хора, да запазиш приятелствата от детските си години и да градиш нови цял живот, да работиш и да създаваш, да даваш възможност на други хора да творят и създават, да преследваш и постигаш мечтите си и да не спираш да мечтаеш.

Още за успеха според Пламен Русев, за Webit.Festival и за това как София може да стане дигитална столица на Европа, чуйте в прикачения файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна