Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Играта: Най-далече се стига с въображение и вяра

Играта в кадър от клипа към "О, мали!"
Снимка: FTS
Играта беше тазседмичният специален гост на предаването, а поводът бе новата му песен "О, мали". Проектът е с парти дискотечен дух, както в текста, така и във видеото, след което лесно можем да възкликнем О, мали…
В рамките на тазседмичния час за бг музика Играта ни разказа не само за създаването на последния си сингъл, но и за предишните му проекти, в които оставя по парченце от своята душа. Много от нея оставя в песента "Моето дете", която всъщност той чувства като песен за баща си.

Разговор за семейството взе превес в средата на предаването. Семейните ценности, разликите в поколенията и съвети към младите бяха част от насоките, в които отпътувахме словесно с Ивайло Иванов - Играта.

Силни послания отправихме към младите, като това - да не ставаме в плен на модерните технологии, да счупим оковите на клишетата и модата на селфитата. Няколко пъти Играта и водещата на предаването отправиха призив към всички да не спират да мечтаят и дори да се осмелят да направят мечтите си цели.
На финала разбира се изпълнихме традиционното си блиц интервю (което можете да видите на фейсбук страницата на предаването).

Какво още се случи този понеделник, вечерта – чуйте сами.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна