Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново „Aperitivo в града“

„Aperitivo в града“ е единственият фестивал за срещи след работа през лятото в София. Срещите в рамките на Aperitivo ще ви дадат добра възможност да избягате от напрежението през седмицата, да срещнете нови приятели, а защо не и да намерите подходящи бизнес партньори. Фестивалът се провежда за втори път в България, а през първото си издание през 2016 година жъне голям успех.


Началото на „Aperitivo в града: Сезон 2“ ще бъде утре, 26 май, от 18.00 часа. Фестивалът ни помага да се отлепим от мониторите за няколко часа, а незабравимите мигове можем да споделим с приятели и колеги, както и да се запознаем с нови хора. Срещите през втория сезон ще се провеждат веднъж месечно в петък, а локациите ще бъдат различни всеки път - на открито и закрито.

Музика, танци, изкуство и много забавление са нещата, които привличат голям брой чужденци на фестивала. Организаторите споделят, че „Aperitivo в града“ се явява като златна възможност за чужденците, които живеят и работят в България, да се социализират и да намерят приятели със сходни интереси.

„Aperitivo в града“ ви приветства да вземете със себе си най-широката си усмивка и да се гмурнете в градското приключение. Да не забравим и добрата новина - входът е свободен.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна