Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Сутиеска" ни надигра, призна Николай Митов

Николай Митов
Снимка: sportal.bg

Класирането във втория квалификационен кръг на турнира "Лига Европа" беше задължително, заяви старши треньорът на футболния "Левски" - Николай Митов. Както е известно, "Левски" продължава напред в турнира след равенство 0:0 като гост на реванша и победа с 3:1 в София. Николай Митов не беше напълно доволен от второто полувреме срещу "Сутиеска", въпреки че подчерта, че "сините" тепърва градят нов отбор.

Второто полувреме не играхме добре. Отборът на "Сутиеска" ни надигра. Не задържахме топката, а не бяха такива указанията. Тръгнахме да прескачаме халфовата линия с дълги топки, а това е проблем. Трябва да се работи и в защита, и във фаза атака. Това беше задължителен мач, защото продължаваме напред, ще играем с "Хайдук" и ще си изтърпим наказанието, каза след срещата Николай Митов. Той говори и за битовия инцидент с Антонио Вутов. Полузащитникът отпадна от състава, след като стъклото в душ кабината в банята на Антонио Вутов се счупи.

"Хайдук" е друго ниво отбор. Хърватският футболен е силен като цяло. Започнахме разузнаването и вече сме концентрирани върху тях. Имаме нужда от попълнения и някои вече са факт. Сигурен съм, че Гомес и Рошу ще вдигнат класата ни, завърши Николай Митов.

Чуйте още от звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени