Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Митов: Ще бием "Хайдук" в София

Николай Митов
Снимка: sportal.bg

Старши-треньорът на футболния "Левски" Николай Митов демонстрира отпимизъм в крайния успех срещу "Хайдук" и продължаването в "Лига Европа". "Сините" загубиха с 0:1 гостуването си в Хърватия, а реваншът в София е на 20 юли от 20:00 часа. 

Ще бием Хайдук в София и ще ги отстраним! Шансовете са 50 на 50. Получи се остър мач. Изпълнихме на 70% това, което трябваше. Съжалявам, че допуснахме елементарен гол. Дали имаше фаул там, не знам, но не трябваше да ни вкарват по такъв начин. Аз съм оптимист и съм сигурен, че в София моят отбор ще даде 200%. Ще играем за феновете, коментира Николай Митов. Той изрази огромно съжаление, че "Левски" няма да получи подкрепа от верните си привърженици по трибуните на "Герена" поради наказанието от УЕФА, и обеща, че футболистите му ще се раздадат заради запалянковците си.

Не се получиха неща, които бяхме планирали. Не се получи технически, обясни Николай Митов и говори за състоянието на Жорди Гомес.

Една седмица ще поработим с Жорди Гомес, ще го вдигнем. От всички играчи съм доволен. Имаше и грешки, които не трябва да допускаме. Имахме още в първата минута ситуация и можехме да вкараме. Търпението ни трябваше, това бяхме говорили. Имахме идеални атаки, не можахме да ги доразвием с последния пас, съжаляваше Николай Митов. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени