Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хубчев: Не знам кой ще замени Попов и Чочев

Снимка: БГНЕС

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по футбол Петър Хубчев призна, че все още не е наясно със състава за световната квалификация с Франция. Мачът е в събота от 21:45 часа на стадион „Васил Левски“, но Хубчев няма да може да разчита на наказаните Ивелин Попов и Ивайло Чочев.

Най-важното е, че всички играчи са здрави и могат на 100% да се включат в тренировките. Нормално е да са леко изморени, след като са имали мачове за клубните си отбори през уикенда, но сериозни проблеми нямаме. Няма как да ви кажа обаче какво е физическото им състояние. Особено на тези, които играят зад граница. След като навсякъде се твърди, че сме професионалисти, се надявам наистина да са такива и да са в добро функционално състояние.



Към момента сме направили само една тренировка заедно, така че, ако трябва да бъда честен, не знам кои ще заместят Ивелин Попов и Ивайло Чочев. Нямам яснота за стартовия състав. Стремим се да гледаме максимално много мачове на живо на момчетата, които играят в България, а на останалите - по телевизията, но истината е, че до последно не знаем кои ще започнат. Решаваме го след последната тренировка, коментира Хубчев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени