Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джон Милман: Григор ще бъде нервен заради загубата си от мен преди години

Снимка: БГНЕС

Предполагам, че Григор ще бъде доста нервен заради загубата си от мен преди години. Надявам се да играя освободено. Нямам какво да губя и ще направим добро шоу. Той е страхотен играч и условията тук му харесват, това заяви  Джон Милман преди мача от втория кръг на тенис турнира в Бризбейн срещу Григор Димитров.

Третият в световната ранглиста българин започва днес защитата на титлата си в надпреварата, която е от категорията АТР 250. Първата ни ракета е водач в основната схема и почиваше в първия кръг.

Обичам да играя пред моето семейство, приятели ми и прекрасната подкрепа, която получавам в Куинсланд. Надявам се да накарам хората от Бризбейн да се гордеят с мен и заедно да направим още едно незабравимо представление. Обичам да тествам себе си срещу най-добрите играчи в света, защото срещите с тях са една награда, допълни Милман.

128-ият в света австралиец започна участието си в турнира с победа над канадския квалификант Питър Полански със 7:6, 6:0. Милман не е играл срещу Григор Димитров в мач от основната схема на турнир до момента. Двамата са се срещали само веднъж в квалификациите на "Чаланджър" надпреварата в Нотингам през 2010 година, която Милман печели с 6:3, 6:4.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна