Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любослав Пенев: Ще разрушим статуквото

Любослав Пенев
Снимка: БГНЕС



143 клуба от участвалите на Осмия конгрес нямат право на глас и са в нарушение по една или друга точка на Устава на БФС, съобщиха  от щаба на кандидата за президент на централата Любослав Пенев.
Самият Пенев е категоричен, че няма да се откажат заедно с екипа му, и ще продължат битката за разрушаването на статуквото. 
Българският футбол се намира на дъното на дъното и с това ръководство няма никакъв шанс да излезе оттам. Пенев добави, че чисто като стратегия и технологии в момента българският футбол е назад поне с 20 години.

Бившият футболист на Левски - Николай Илиев, който е част от щаба на Любослав Пенев, заяви , че се носи слух, че спортния министър Красен Кралев има намерение да става президент на БФС.

Илиев призова министър Кралев да подаде оставка, след думите му по време на конгреса, че следи казаното от опозицията, вместо от кандидата за президент.

Любослав Пенев и екипа му са обжалвали вписването на решенията на конгреса на БФС пред Софийски градски съд и пред Софийската прокуратура.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна