Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" с голяма изненада за феновете в петък

Красимир Иванов
Снимка: levski.bg

"Левски" готви голяма изненада за феновете, която ще бъде разкрита в петък". Това каза на пресконференция днес изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов. Изненадата е свързана с честванията за 75-годишнината на легендата на "Левски" Георги Аспарухов. Става дума за съперника на "сините" в мача на 19 август, за когото предварителните информации сочат, че ще бъде аржентинският гранд "Бока Хуниорс". 

"Една от скритите изненади е разкриване на името на съперника ни. В петък вече ще стане ясно с кого ще се срещнем на 19 август. От петък започват различни инициативи. В средите на феновете има доста идеи, детски турнир. Смятаме да възродим един от турнирите, носещи името на Гунди. Започваме от петък, а лятото и есента ще продължим“, обясни Иванов. Той си пожела стадион "Георги Аспарухов" да бъде пълен в петък.

"Надявам се да има възможно най-много хора на стадиона. Очевидно носталгията по Гунди ще допринесе повече от футболната интрига. Надявам се повече фенове да дойдат. Дано повече хора дойдат от Пловдив. За съжаление петък е работен ден, но се надявам от Пловдив максимално много хора да дойдат“, добави Иванов. Чуйте още от него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна