Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От Фоджа отрекоха да са подписали с Делио Роси

Делио Роси
Снимка: ЕПА/БГНЕС

От италианския втородивизионен Фоджа отрекоха появилите се в местните медии информации, че Делио Роси е новият старши треньор на отбора.

"Не сме постигнали договорка с нов старши треньор. Водят се разговори. За подготовката на представителния отбор в момента се грижи наставникът на дублиращия ни тим Гаетано Павоне", съобщиха от клуба, цитирани от БТА.

Роси, който за последно води българския Левски през юли, се е срещнал с управата на Фоджа вчера. Той е извявил желание да поеме отбора и е поставил финансовите си условия, които в последствие шефовете на Фоджа са отхвърлили. Възможността той отново да стане наставник на състава след сезон 1995/1996 не е отпаднала оканчателно, въпреки че различията между двете страни за възнаграждението на специалиста са сериозни.

Ръководството на Фоджа днес ще се срещне с друг кандидат Паскуале Падалино. 

Ако не бъде постигната договорка с някои от набелязаните специалисти, Павоне ще води състава в мача за първенство срещу Кремонезе утре. 

Фоджа е без наставник от вторник, когато Джанлука Грасадоня беше освободен след загубата с 1:3 от последния в класирането Ливорно през уикенда, след която "червено-черните" останаха на предпоследната позиция в Серие "Б" 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!