Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Партиите с великденски послания

| обновено на 02.05.21 в 18:21
Снимка: БГНЕС

Водещите български политици използваха социалните мрежи, за да отправят поздрави за най-светлия  християнски празник - Великден.

Своите пожелания към българските граждани за Възкресение Христово отправиха президентът Румен Радев, председателят на Народното събрание Ива Митева, премиерът в оставка Бойко Борисов.

С Великденско послание на страницата си във Фейсбук излязоха от партия "Има такъв народ". От формацията на Слави Трифонов посочиха, че тази година Великден се е застъпил със страстите около парламентарните избори и новия парламент.

Според посланието чудото се е случило, защото "гражданското ни обществото също възкръсна за нов живот".

В празнично послание, също във Фейсбук, лидерът на БСП Корнелия Нинова пожелава "разбирателство, което да донесе добруване за всички".

Поздрав отправи и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ:

"Нека никога не забравяме, че винаги доброто е в състояние да победи злото, а любовта и вярата носят изцеляваща сила", написа в социалните мрежи Карадайъ.

"Нека бъде светлина в душата ни" - пожела заместник-председателят на парламента и съпредседател на коалиция "Демократична България" Атанас Атанасов.

Председателят на парламентарната група на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова призова да възродим силата си и със себеотрицание да се изправим срещу неправдите в живота ни.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави във Фейсбук всички българи с най-светлия християнски празник Великден.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна