Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шави обвини съдията за загубата в Милано

Шави Ернандес още смята, че Барса може да излезе от групата.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Барселона Шави Ернандес отправи много остри критики към съдията на двубоя с Интер от Шампионската лига във вторник вечер, спечелен от "нерадзурите" с 1:0. След поражението на "Сан Сиро" каталунците остават само с три точки след три мача в груповата фаза и са застрашени за втора поредна година да не се класират за осминафиналите на турнира.

През второто полувреме гол на Педри бе отменен от ВАР заради игра с ръка, а в самия край гостите имаха сериозни претенции за дузпа, отново за игра с ръка, които бяха подминати. "Не мога да скрия, че усещам голяма несправедливост. Обидно ми е. Трябва съдията да дава обяснения, не разбирам. Мисля, че реферът трябва да излезе тук пред вас, много съм недоволен", каза Шави по адрес на главния съдия Славко Винчич.

"Загубихме този мач и сега ни остават три финала. Два от тях вкъщи (срещу Байерн и Интер), те ще бъдат истинските финали. Ще трябва да играем с по-голям интензитет, защото днес през първото полувреме това ни липсваше. Предстоят ни два огромни мача срещу Интер и Байерн", допълни наставникът на Барса. 


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна