Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Коронованите красавици на Бургас с благотворителен бал в подкрепа на неонатологията на УМБАЛ

За втора, поредна година, в Бургас ще се състои благотворителен бал, който се организира от конкурса "Мисис Бургас". Каузата, за която ще събират средства носителките на титлата Мисис Бургас, е за закупуване на консумативи на неонатологичното отделение към УМБАЛ- Бургас. 

Благотворителното събитие ще се проведе под формата на пищни модни ревюта, като бургаски дизайнери на тоалети и аксесоари ще представят колекциите си, презентирани от коронованите красавици. 


"Концепцията на самия конкурс е от жени за жени и е логично ние да продължим да помагаме като реализираме благотворителни каузи. Новото тази години, че за събитието ще използваме красивото фоайе на хотела, в който ще се проведе бала. Ще участват всички победителки в конкурса и някои от другите ни участнички. Ще дефилират 20 жени. Всеки, който има желание да подпомогне каузата на Мисис Бургас, може да се включи в благотворителното събитие, като бъде гост на мероприятието. Предвидена е и томбола с награди и богата музикално - артистична програма", съобщи Илияна Тодинова от организаторите.   


Първото издание на бала се състоя миналата година. Тогава се събраха средства и други материални помощи за центъра за деца в риск „Цветница“ в Малко Търново.   

Благотворителният бал ще се проведе на 30- ти ноември от 19.00 ч. в хотел "Приморец".  

повече може да чуете в звуковия файл: 

По публикацията работи: Ивайло Пеев

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна