Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пеевски: Лично ще имам грижата да изнасям винаги истината за Радев и кръга му

Делян Пеевски
Снимка: БТА

С остри критики към президента излезе и председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Според него искането за свикване на КСНС е "закъсняло":

"Аз смятам, че премиерът, вътрешният министър и военният си вършат перфектно работата в момента. На място са. Държавният глава липсва. Такъв нямаме в момента".

Пеевски обеща в скоро време да направи разкрития за незаконно забогатяване на кръга около президента Румен Радев: 

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим дали първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката. Тепърва имам какво да кажа, ново, за президента и за кръга около него. Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за някакви зависимости на съдебната власт от мен. Интересно ми е тази съдебна власт защо не отговаря за Радев? Страхуват ли се? Треперят ли от него? С какво ги страхува този Радев? Какви зависимости и с кой има? Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен и тепърва "Мистър Кеш" ще има много отговори, които да дава по тези теми. Проверете, един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Време е да се чуе истината за него. Едно казвам: лично аз ще имам грижата да изнасям винаги истината за Радев и кръга му. Няма да позволя България да отиде на Изток".

По публикацията работи: Венцислав Василев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна