Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Сигнал" за първи път в Пловдив със симфоничен оркестър

Група "Сигнал" гостува за първи път в Пловдив със симфоничен оркестър, съобщават организаторите от Event Masters, цитирани от БТА.

"Уникален музикален спектакъл очаква жителите и гостите на града, на 25 септември. За първи път Градът под тепетата посреща обичаната рок група "Сигнал", заедно с 40 музиканти симфоничен оркестър от Симфониета Враца. Шоуто носи името "Сигнал Symphonic" и е първият такъв проект в историята на групата. Той бе представен с грандиозен успех в зала 1 на НДК, в края на миналата година, по повод творческия юбилей на бандата, и представи най-големите ѝ хитове в нов и различен вариант. След това последваха емоционални концерти в Бургас и Варна", разказват организаторите.

В програмата звучат песни като "Липсваш ми", "Спри се", "Сбогом", "Зелени сигнали", "Лодка ли е любовта", "Да те жадувам".    

"Ние сме единствената българска рок банда, която вече 46 години не е преставала да изнася концерти и да се среща с почитателите си. На всички тях, които станаха вече няколко поколения, искаме да подарим това ново и различно музикално преживяване. Нашите песни в съпровод от Симфониета Враца с диригент маестро Димитър Косев е емоция, която искаме да споделим искрено с всички, за които любовта, верността и приятелството не са само думи, а начин на живот!", казва фронтменът Данчо Караджов.

По материали от БТА. 


По публикацията работи: Зоя Димитрова

Горещи теми

Войната в Украйна