Eмисия новини
от 01.00 часа

Kriza për shkak të pandemisë jep mundësi ekonomike për Bullgarinë dhe Ballkanin

Bullagria dhe Ballkani kanë potencialin të bëhen zona industriale e Evropës dhe botës. Reklamimi i aktiv i ndërmarrjeve regjionale duhet të fillojë menjëherë, sepse secili ka nevojë për furnizues të ri, jashtë Kinës, tha për Agjencinë Telegrafike..

16.06.20 13:58 |

Tri janë rajonet punuese me ekonomi të planifikuar në Bullgari

Territori i Bullgarisë është i ndarë në gjashtë rajone për planifikim dhe secili përfshin nga disa krahina. Ata janë me rëndësi për formimin e politikave, në sajë të të cilave do të sigurohet financim me mjete nga BE-ja. Sipas legjislacionit..

19.03.20 11:54 |
Всички новини: днес | вчера