Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Часът на майстора

Снимка


Един час за ремонти.
Един час за съвети, с които можем да подобрим средата и да улесним живота си.

Всеки петък от 14 до 15 часа
с Божидар Янев

Публикации

Дървото е подходящо и за модерен дизайн, и за пресъздаване на селския бит

Чудите ли се за различни варианти за модерна и елегантна облицовка на стени? Замисляли сте за дърво? Този естествен материал винаги носи топлина и комфорт в нашия дом независимо от формата в която бихме го използвали, било то в различен вид мебели,..

публикувано на 06.03.20 в 15:34

Боя превръща всяка повърхност в дъска за писане

Напредъкът изисква преразглеждане на старите и неефективни методи. За да се проправи път за иновации, трябва да откриваме нови и креативни начини за решаване на проблемите. Физическото ограничаване на хората е един от тези проблеми и какво по-добро решение..

публикувано на 28.02.20 в 15:00

Мирослав Стефанов: Бдете над рутера си

Кибератаката срещу Националната агенция за приходите постави с изключителна острота въпроса за защитата на информационните системи в България. След нея, само за 3 седмици са регистрирани близо милион опити за хакерски атаки от цял свят, обясни пред БГНЕС..

публикувано на 16.10.19 в 09:20

Какво трябва да свършат любителите градинари през пролетта

Астрономическата пролет вече е факт, а мартенското време, макар и променливо, като цяло е значително по-меко от това през предходните зимни месеци. Именно сега започва преходът от зимен покой на овощните дръвчета към възобновяване на вегетацията т.е...

публикувано на 22.03.19 в 15:21

Инфрачервеното подово отопление - добро решение за неголеми помещения

В "Часът на майстора" разгледахме особеностите на инфрачервеното подово отопление в дома. Основното приложение на инфрачервеното отоплително фолио е да работи като подово отопление под ламинат, масивен паркет или теракот. Монтирано по този начин, то..

обновено на 05.11.18 в 16:05

Ratedhands свързва майстори и клиенти

Новата интернет платформа ratedhands.com цели да улесни, стимулира и подкрепя комуникацията между майстори, занаятчии, строителни търговци и други лица, предоставящи услуги от една страна и техните потенциални клиенти от друга. Стремежът е чрез..

публикувано на 22.10.18 в 13:14

Ремонт! Къде?

Знаете, че ремонтите винаги са свързани с много въпроси, дълго търсене и разпитване на приятели. За това е много хубаво когато някой ти даде правилната информация в точното време. Точно това ще се случи утре 29 септември в Бургас, където в един от..

публикувано на 28.09.18 в 15:00

Дани Огнянов - да съчетаеш музиката и дървото

В "Часът на майстора" ви разказахме за една вековна професия. От нашия гост Дани Огнянов се опитахме да разберем какво е нужно, за да бъдеш майстор дърводелец. Интересното в случая е, че героят на нашия разказ е музикант, но вече близо 5 години споделя..

публикувано на 31.08.18 в 18:02

Павлина и Мила: С новия живот на креслата възраждаме и семейни истории

Павлина Дешева и Мила Григорова споделят обща страст към фините неща и нещата, които имат история. Те вярват, че поставени в интериора на модерния човек, тези вещи могат да имат едно много по-стилно и по-стойностно излъчване от модерните мебели...

публикувано на 24.07.18 в 16:49

Безупречната чистота - важен фактор в работната среда

Всеки от нас, който работи някъде, прекарва много време на работното си място. Дори работата ни да не е обвързана със седене на едно място, все пак организираме срещи и за кратко се задържаме пред компютър в дадено помещение. За немалко хора пък..

публикувано на 09.07.18 в 17:54