Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Контрасти

Снимка

Контрасти - психологическо предаване за илюзията и истината през погледа на другия.

За Вселената наречена ЧОВЕК! За неговата светла и тъмна страна. За неговите стремежи и страхове, възходи и падения, геройства и пороци. За перспективите и отживелиците в живота, за категориите „добро“ и „зло“, „правилно“ и „грешно“, за доверието и измамата.

Предаване за човешките взаимоотношения - в тяхната красота и грозота.

Всяка събота от 10:00 до 11:00 ч. с водещ Добромира Мицева.


Публикации

Докъде стига нарцисизмът ни

Терминът нарцисизъм означава любов към себе си и се проявява в собственото възхищение, егоцентричност и егоизъм. Всъщност на всеки може да бъде приписано притежанието в някаква степен на нарцистични черти. Здравият нарцисизъм се уповава на..

публикувано на 25.06.17 в 10:10

Биофийдбек - контролирай тялото си

Биофийдбек е метод, който позволява на човек да се научи да повлиява своите физиологични процеси, за да подобри своето здраве и постижения. Информация за физиологичните процеси се връща към човек, като по този начин се изостря вниманието му към тях и..

публикувано на 24.06.17 в 10:00

Къде е мястото на духовната ни същност в света на материалното

В предаването "Контрасти" тази седмица дискутираме границата между психология и езотерика. С Роси Желязкова - член титуляр на испанската Асоциация по бионевроемоция говорим за потребността от любов и как да се научим да слушаме вътрешния си глас, как..

публикувано на 17.06.17 в 11:10

"Хюмън дизайн" дели хората на пет категории

Системата „Хюмън дизайн” е относително нова.Тази система може да генерира уникална за вас карта наричана „графика на тялото”. Тя не само описва личността ни в голяма дълбочина, но и позволява да надникнем във фундаменталните мотиви и пориви, ръководещи..

публикувано на 10.06.17 в 11:05

Момиче, любовница, кралица или домакиня - коя е вашата стихия

Академията на Лариса Ренар отваря врати в Санкт-Петербург през 2000 година, стремейки се да върне на света знанията за женската енергия. Но, разбира се, в съчетание с древни знания и съвременни психологически концепции. Освен в Русия,..

публикувано на 27.05.17 в 10:00

Тета лечение - докосване до подсъзнанието

Психологът Росица Георгиева коментира пред Радио София метода "Тета хийлинг" (Тета лечение), paзpaбoтeн oт Baянa Cтaйнбъл - xyдoжник и пиcaтeл. Името идва от мозъчната вълна тета, която по принцип е състояние на сън. Мозъчните вълни вибрират на..

публикувано на 20.05.17 в 11:05

Лидерството е като плуването - трябва да се научиш

Успешният лидер трябва да има високи морални устои. Страстта към работата също е важна. Страстните хора могат да посветят всичките си усилия на каузата, в която вярват. Но това не е достатъчно, трябват и умения, за да си успешен. Защото лидерството..

публикувано на 13.05.17 в 11:10

Незадоволени или презадоволени са нуждите на младото поколение

Доста често ставаме свидетели на дискусии между представители на различни поколения, за това, каква е ценностната система на младите хора, презадоволени ли са или не техните нужди и защо ставаме свидетели на ексцесии сред подрастващите? За да си..

публикувано на 07.05.17 в 10:00

Постижимо ли е щастието на работното място?

Има ли щастие на работното място и как се постига то? По темата се обърнахме към коучинг обучителя Пламен Петров, който обаче изрично уточнява, че има само едно място, където щастието е постижимо и това е вътре в човек – в неговите мисли. Основният..

публикувано на 06.05.17 в 10:05

Силно развитото его ни пречи да разбираме другите

Всеки един от нас познава хора, за които казваме, че са със силно развито его и болни амбиции. Хората, които ги притежават, измерват света по тяхната собствена реалност, без да отчитат това, че всеки човек е център на неговата реалност, че има различно..

публикувано на 30.04.17 в 10:00