Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

МВР: Шофирайте с повишено внимание

Към момента по основните направления към столицата, по автомагистаралите „Тракия” и „Хемус”, видимостта е намалена, вследствие на образувалите се мъгли. Преобладават и превалявания, съобщават от пресцентъра на МВР. В сутрешните часове на места в..

публикувано на 26.10.20 в 09:03

„Пътна полиция” проверява автобуси и тежкотоварни автомобили

Започва специализирана полицейска операция под егидата на Роудпол, която ще се проведе съвместно с Автомобилна администрация, на територията на всички страни-членки на тази организация. Това заяви инспектор Чавдар Кочев от отдел „Пътна полиция“, цитиран от..

публикувано на 12.10.20 в 10:04

Автоинструкторите излизат на протест срещу нови промени в наредбите

Днес от 13.00 часа на площад “Батенберг” в София ще се проведе Национален протест на автоинструкторите срещу предлаганите промени в наредбите, регламентиращи дейността на центровете за обучение на шофьори, съобщава БГНЕС. Участие в протеста ще вземат..

публикувано на 07.10.20 в 08:42

Пътната полиция засилва контрола около училищата и детските градини

Пътната полиция засилва контрола около училищата и детските градини. Ще се следи и дали се дава предимство на пешеходци и велосипедисти, обяви Мария Ботева от МВР. "Голяма част от децата, а и техните родители, използват последните дни, в които няма..

публикувано на 25.09.20 в 18:45
До Нова година нощният транспорт спира, реши СОС

СОС промени линии на градския транспорт, нощният спира до 2021 г.

В Столичния общински съвет беше разгледано предложението за оптимизиране транспортната схема на масовия градски транспорт след въвеждане в експлоатация на първия участък (метростанция „Красно село“ – метростанция „Хаджи Димитър“) от третия лъч на..

публикувано на 24.09.20 в 16:01

Само алтернативи на автомобилите в отсечка от "Гурко"

Днес е кулминацията на събитията по повод Европейската седмица на мобилността, в която участва и София. В тази връзка улица „Ген. Й. Гурко“, която ще бъде затворена за автомобилно движение в участъка между бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо..

публикувано на 22.09.20 в 10:28

Пътната полиция засилва контрола по пътищата

Пътната полиция засилва контрола по пътищата до вторник, заради празничните дни. Агенция “Пътна инфраструктура” ще спре ремонти, които не са спешни. Забелязва се по-голяма изнервеност при шофьорите и това води до повече катастрофи, казват от МВР...

публикувано на 17.09.20 в 16:03

Автоматичните прегради монтират и по първата линия на метрото

Автоматичните преградни врати на метростанциите „Опълченска“ и „Стадион Васил Левски“ вече са монтирани, съобщават от Столичната община. Те са въжени и се вдигат нагоре, когато влакът спре.  Поставянето на този вид прегради е част от пилотен проект,..

публикувано на 15.09.20 в 14:12

Затварят за три часа тази нощ тунел “Витиня на АМ “Хемус“

От 0.30 ч. до 3.30 ч. на 15 септември ще бъде ограничено в двете посоки преминаването в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на автомагистрала „Хемус“, съобщават от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Причината са ремонтно-възстановителни..

публикувано на 14.09.20 в 17:46

Възстановява се движението по обновения бул. „България“

По обновения участък на бул.“България“ - от бул.“Тодор Каблешков“ до Околовръстен път в посока център, ще бъде пуснато движението в събота, 12 септември, съобщават от Столичната община. Положен е последният износващ пласт асфалт по трилентовото..

публикувано на 11.09.20 в 17:25