Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Пускат движението по новоизграденото платно на бул. "Тодор Каблешков"

От днес (16 ноември) ще бъде пуснато изцяло движението по новоизграденото южно пътно платно на бул. "Тодор Каблешков" от бул. “България“ до ул. “Д. Белишки“. Движението ще бъде еднопосочно и ще се извършва в две пътни платна. Възстановява се и..

публикувано на 16.11.20 в 08:23

260 машини ще почистват снега в София

Организацията по снегопочистването на София е създадена. В това уверява кметът на столицата Йорданка Фандъкова. Тя поясни, че се предвижда най-малко 2 часа преди снеговалеж, ако се прогнозира такъв, да има разположени машини на 67 точки в града. Общо..

публикувано на 02.11.20 в 15:48

Започват да глобяват за неправилно паркирали автомобили със стикери

Служителите на "Центъра за градска мобилност" от днес започват да глобяват за неправилно паркирали автомобили и извън зоните за платеното паркиране в София. Служителите на ЦГМ тръгват из града с таблет и принтер, и на място ще отпечатват глобата, която ще..

публикувано на 02.11.20 в 08:15

МВР: Шофирайте с повишено внимание

Към момента по основните направления към столицата, по автомагистаралите „Тракия” и „Хемус”, видимостта е намалена, вследствие на образувалите се мъгли. Преобладават и превалявания, съобщават от пресцентъра на МВР. В сутрешните часове на места в..

публикувано на 26.10.20 в 09:03

„Пътна полиция” проверява автобуси и тежкотоварни автомобили

Започва специализирана полицейска операция под егидата на Роудпол, която ще се проведе съвместно с Автомобилна администрация, на територията на всички страни-членки на тази организация. Това заяви инспектор Чавдар Кочев от отдел „Пътна полиция“, цитиран от..

публикувано на 12.10.20 в 10:04

Автоинструкторите излизат на протест срещу нови промени в наредбите

Днес от 13.00 часа на площад “Батенберг” в София ще се проведе Национален протест на автоинструкторите срещу предлаганите промени в наредбите, регламентиращи дейността на центровете за обучение на шофьори, съобщава БГНЕС. Участие в протеста ще вземат..

публикувано на 07.10.20 в 08:42

Пътната полиция засилва контрола около училищата и детските градини

Пътната полиция засилва контрола около училищата и детските градини. Ще се следи и дали се дава предимство на пешеходци и велосипедисти, обяви Мария Ботева от МВР. "Голяма част от децата, а и техните родители, използват последните дни, в които няма..

публикувано на 25.09.20 в 18:45
До Нова година нощният транспорт спира, реши СОС

СОС промени линии на градския транспорт, нощният спира до 2021 г.

В Столичния общински съвет беше разгледано предложението за оптимизиране транспортната схема на масовия градски транспорт след въвеждане в експлоатация на първия участък (метростанция „Красно село“ – метростанция „Хаджи Димитър“) от третия лъч на..

публикувано на 24.09.20 в 16:01

Само алтернативи на автомобилите в отсечка от "Гурко"

Днес е кулминацията на събитията по повод Европейската седмица на мобилността, в която участва и София. В тази връзка улица „Ген. Й. Гурко“, която ще бъде затворена за автомобилно движение в участъка между бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо..

публикувано на 22.09.20 в 10:28

Пътната полиция засилва контрола по пътищата

Пътната полиция засилва контрола по пътищата до вторник, заради празничните дни. Агенция “Пътна инфраструктура” ще спре ремонти, които не са спешни. Забелязва се по-голяма изнервеност при шофьорите и това води до повече катастрофи, казват от МВР...

публикувано на 17.09.20 в 16:03