Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Отвориха АМ "Марица" след верижната катастрофа

Възстановено е движението в двете посоки при 67-и километър на магистрала "Марица" в района на Харманли, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". При инцидента, станал към 7.30 часа вчера сутринта при гъста мъгла и лоша видимост,  загинаха двама шофьори..

публикувано на 04.04.20 в 08:06
Сблъсъкът е между 22 ТИР-а, частни автомобили и служебен на ДАИ

Верижна катастрофа на тирове затвори АМ "Марица" край Харманли

Двама души загинаха при верижна катастрофа на тежкотоварни автомобили на магистрала "Марица" край Харманли, а шестима бяха ранени.  50 тежкотоварни автомобили са се движили с ескорт от граничния пункт Капитан Андреево към буферния паркинг на летище..

обновено на 03.04.20 в 15:33

176 снегорина почистват пътищата в София

Общо 176 снегопочистващи машини са извършили обработки във всички 24 райони на София, съобщават от пресцентъра на Столичната община. Извършени са обработки на всички улици и булеварди, по които се движи градският транспорт, общински пътища, мостове,..

публикувано на 02.04.20 в 09:09

Над 90 машини чистят столицата

В София във връзка със снеговалежа тази нощ са извършени обработки със смеси срещу заледяване и почистване на сняг от пътните платна. Над 90 снегопочистващи машини са работили във всички райони на града като са обработени трасетата на градския транспорт,..

публикувано на 01.04.20 в 08:03

Мерките срещу Covid-19 през погледа на един международен шофьор

Всяка страна в Европа взе различни ограничителни мерки по различно време заради опасността от Covid-19. Разбира се, много хора не бяха съгласни с тях, защото смятат, че мерките са били или ненавременни, или твърде пресилени. За мерките, които се приемат в..

публикувано на 31.03.20 в 19:17

Симо Симов: Резкият спад на цените на горивата не е добър за икономиката

Върховната административна прокуратура сезира Комисията за защита на конкуренцията, която трябва да прецени дали да образува производство с предмет "Как се образуват цените на течните горива при продажбата им на бензиностанциите на територията на..

публикувано на 30.03.20 в 18:08

Интензивен е трафикът на ГКПП "Дунав мост - Русе"

Интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили на ГКПП "Дунав мост-Русе", съобщават от ГД "Гранична полиция". Информацията за трафика на граничните пунктове е към 6.00 часа. На границата с Румъния , на ГКПП "Русе - Дунав мост" трафикът е интензивен..

публикувано на 30.03.20 в 09:50

Засилени мерки за почистване и дезинфекция и в БДЖ

В БДЖ основното почистване и дезинфекцията на подвижния състав (вагоните) се осъществява във вагонно депо “Надежда”. "Там е базата, където се прави цялостно почистване и дезинфекция. Освен това в определени места и гари, които са на територията на..

публикувано на 26.03.20 в 19:38

В ГТП пунктовете се спазват противоепидемичните мерки

Какво трябва да правят шофьорите след изтичане на срока на валидност на годишния технически преглед на автомобила? Много от пунктовете затвориха заради ограничителните мерки по време на извънредното положение. Пунктовете на Съюза на българските..

публикувано на 26.03.20 в 19:03

Повече внимание в тунел „Траянови врата“

Шофьорите трябва  да са карат с повишено внимание в тунел „Траянови врата“ на магистрала "Тракия" заради отстраняване на авария в електрозахранването на осветлението, предупреждават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

публикувано на 26.03.20 в 11:31