Д-р Георги Бакоев

БЛС - Стара Загора подкрепя националния протест срещу насилието над лекари

Българският лекарски съюз готви национален протест заради насилието над лекари. Ако до 15 юни 42-то Народно събрание не гласува с приоритет измененията в Наказателния кодекс, които осигуряват защита на медиците при изпълнение на служебните им задължения,..

публикувано на 28.05.13 в 10:42
Михаил Михайлов /в ляво/ и Ивелин Илиев са повикани в националния тим до 17 години

Двама беройци в националния тим до 17 години

Двама футболисти на “Берое” ще участват в силен турнир с националния отбор до 17 години. Михаил Михайлов и Ивелин Илиев попаднаха в групата от 18 футболисти на селекционера Петър Пенчев. Трикольорите ще спорят за Каспийската купа в Азербайджан с 11 състава...

публикувано на 28.05.13 в 08:17
През месец юли стадион "Берое" трябва да е готов за евромачове

Стадион "Берое" трябва да е готов за евромачовете през юли

Представителят на европейската футболна централа UEFA Теро Аувинен инспектира стадион “Берое” относно лицензирането на съоръжението за европейските клубни турнири. Както е известно като носител на Купата на страната “Берое” ще представя България в Лига..

публикувано на 28.05.13 в 08:11
Иванка Сотирова

Очакват намаление на младежката безработица през лятото

Приоритет на Община Стара Загора при назначаването на работници по съответните програми и в съответните институции е да се назначават безработни млади хора, каза за Радио Стара Загора заместник-кметът Иванка Сотирова. По програмите за временна заетост се..

публикувано на 27.05.13 в 17:34
Няма потвърждение за аварирал самолет в Старозагорско

Няма потвърждение за аварирал самолет в Старозагорско

Не се потвърдиха сигналите за авария на самолет над Старозагорско. Самолет, който е прелетял ниско над земята, хвърли в паника жителите на няколко населени места в района. Самолетът е бил забелязан първо в чирпанското село Свобода, след това в село Шаново,..

публикувано на 27.05.13 в 16:37
Продължават контролираните взривове край "Петолъчката"

Контролирани взривове край "Петолъчката" плашат хората по селата

Продължават контролираните взривове на невзривени боеприпаси в района на "Петолъчката". Въпреки уверенията, че взривовете ще са безопасни, жителите се оплакват, че гърмежите не се търпят, таваните на къщите се пукат, стъклата едва устояват на тътените, а..

публикувано на 27.05.13 в 15:13
Мария Динева

Гражданите на Стара Загора били демотивирани да гласуват на референдума

Откакто е взето решението на Общинския съвет за провеждането на референдума, всички властимащи медии обясняваха на старозагорци как техният глас няма абсолютно никакво значение, защото обектът е държавен и няма да има никакви последствия. Това демотивира..

публикувано на 27.05.13 в 15:03
Ниско летящ самолет хвърли в паника жителите на няколко села

Ниско летящ самолет хвърли в паника жителите на няколко села

Самолет, който е прелетял ниско над земята, хвърли в паника жителите на няколко села в Старозагорско и Пловдивско. Самолетът е забелязан първо в чирпанското село Свобода, след това в село Шаново и над комплекса "Марица Изток" в посока югоизток. По..

публикувано на 27.05.13 в 14:51
Емил Христов

Емил Христов: Искането за референдум на този етап беше прибързано

Слабото участие на гражданите на община Стара Загора в референдума за закриване на полигона "Змейово" не означава, че въпросът е приключен, коментира за Радио Стара Загора председателят на Общинския съвет Емил Христов. По думите му, при всяко надвишаване на..

публикувано на 27.05.13 в 13:17
Село Кънчево в Казанлъшката долина

Кметът на Кънчево: Сигурни сме, че полигонът обгазява региона

Хората от селата около полигона „Змейово” са сигурни, че обгазяванията в региона се причиняват от полигона, каза за Радио Стара Загора кметът на казанлъшкото село Кънчево Петър Петков. Кънчево е едно от селата, които нямаха възможност да гласуват на..

публикувано на 27.05.13 в 10:42