Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Офисите на ПИБ отвориха навреме и заредени с пари

Снимка: БГНЕС

Офисите на Първа инвестиционна банка отвориха навреме, банката има достатъчен наличен финансов ресурс и обслужва ритмично своите клиенти, показа проверка на "Хоризонт". Последна информация от централния офис на Банката на булевард "Драган Цанков".

Банкатка отвори точно в 9 ч. и ще работи с нормално работно време. На бул. "Драган Цанков", където е единия от централните офиси на Банката в София, има опашка от чакащи, но паника и напрежение няма. Хората на опашката пред офиса дори дават предимство на тези, които фигурират в списък на чакащите от петък. С предимство се обслужват и вложителите, които идват, за да внесат пари в банката, които не са малко.

Банката разполага с достатъчен наличен финансов ресурс и ще обслужва клиентите си без проблеми, увериха от пресцентъра на трезора.

В официално съобщение от банката се казва, че поради нарастващия брой на клиентите, които в петък са направили заявка за теглене, а днес искат да се откажат, банката няма да събира предвидените по тарифа такси. Офисите в цялата страна работят и обслужват всеки клиент, а многото клиенти, дошли да внасят средства, ще бъдат обслужвани на отделни бюра.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!